SZIN-es Diákkedvezmény

SZIN-es Diákkedvezmény

Már elérhetőek a diákbérletek a 2019-es Szegedi Ifjúsági Napokra

A 2019-es Szegedi Ifjúsági Napokra (SZIN)-re már elérhetőek a  népszerű  diákbérletek. A kedvezményre minden nappali tagozatos diákigazolvánnyal rendelkező személy jogosult.
 
Szegeden mindig is hagyomány volt a diákközpontú gondolkodás, ezért - egyetemi város lévén- a SZIN szervezői elsősorban a nappali tagozatos hallgatóknak alakították ki a kedvezményt, május 1 és május 31 között. Az idei fesztiválra a tanulói vagy hallgatói jogviszonnyal rendelkezők jelentős kedvezménnyel vásárolhatnak 4 napos bérletet, május 31-ig mindössze 19.990 Ft-ért.  A nappali tagozatos jogviszonyt a helyszínen a bérletek beváltásakor, a diákigazolvány felmutatásával igazolni kell.
 
Az ország legzsebbarátabb fesztiváljára  idén olyan sztárok érkeznek, mint a Clean Bandit, akik a fiatal felnőtt korosztály körében hatalmas népszerűségnek örvendenek vagy a spanyol slágergyáros Alvaro Soler, aki a SZIN-en adja első hazai fesztiválkoncertjét. A magyar fellépők közül pedig: Punnany Massif, Rúzsa Magdi, Majka, WellHello, Halott Pénz, Subrscribe, Follow the Flow, Horváth Tamás és még sokan mások is képviseltetik magukat.
 
 

Helyszín