Sztárbandák, jubileumok, ünnepek: kiemelkedő szezont zárt a Track

Sztárbandák, jubileumok, ünnepek: kiemelkedő szezont zárt a Track

Minden eddiginél erősebb szezonnal kecsegtetett a Barba Negra Track a tavasz folyamán, és ugyebár az ígéret szép szó, az újbudai szórakozóhely pedig ahogy azt illik, tartotta szavát.

A kocsmapunktól kezdve a progrockon át a retro popig műfajok széles skálájával találkozhattunk ebben az etapban, melyben nemzetközi sztárfellépőkből sem volt hiány.
 
Többek közt a Dream Theater, a Flogging Molly, a jubiláló Sepultura, a Papa Roach és az Arch Enemy is megrengette a Track deszkáit, mely olyan kiemelkedő eseményeknek is otthont adott, mint az egyaránt 40. születésnapját ünneplő Piramis és VHK koncertjei, a szabadtéri szórakozóhelyet dugig megtöltő Wellhello- vagy Kowalsky meg a Vega-bulik, de itt járt 35 éves, Apáink útján című slágerével a Karthago, sorozata legnagyobb, utolsó akkordjával a Ganxsta Tribute, nemzetközi találkozójával pedig az Ossian is. A fantasztikus szezont a Tankcsapda zúzdája, majd a TNT hatalmas őrülete zárta, így a rock és a pop szerelmesei is méltóképp engedhették téli álmára Buda legnagyobb zenés, szabadtéri szórakozóhelyét.
 
Ha a jövő nyár még távolinak is tűnik, a szervezők már most gőzerővel dolgoznak azon, hogy a 2016-os szezon még az előzőnél is színesebb és erősebb programmal, külcsínnel és hangzással várja a nagyérdeműt, figyelni pedig már most is érdemes a Track honlapját és Facebook oldalát, ugyanis még ebben az évben bejelentésre kerül pár program.
 
 
 
 

Helyszín