No Expectations

No Expectations

Szünet után új nagylemezzel tér vissza a 15 éves The Joystix!

A székesfehérvári punk-rock and roll trió tavaly tavasszal vonult pihenőre, ahogy akkor fogalmaztak: bizonytalan időre. A szünetnek azonban vége, ráadásul új nagylemez is született a pihenő alatt!

„Nem akartuk kihagyni a ziccert, valamilyen módon mindenképpen meg akartuk ünnepelni a zenekar 15. születésnapját, amihez le is foglaltunk egy időpontot, de ezt nyilván a Covid-19 keresztülhúzta. Ami viszont pozitív, hogy így legalább volt időnk molyolni a lemezen és egy olyan anyagot letenni az asztalra, amivel maximálisan elégedett vagyok!” – mondta a zenekar énekes/gitáros/dalszerzője, Szöszö. Azt is hozzátette: „Azért természetesen a buliról sem mondtunk le, ha nem dől össze a világ, május 7-én tartunk egy CD-megjelenéssel egybekötött lemezbemutató-utó-születésnapot a budapesti Robotban! Addig is kövessetek minket a Facebook-oldalunkon, hogy ne maradjatok le semmiről, ami velünk kapcsolatos!”

A 8 vadonatúj és 4 korábban lemez nem megjelent szerzeményt tartalmazó album a GrundRecords gondozásában lát napvilágot 2020. 12. 30-án, egyelőre csak a digitális felületeken, a CD-megjelenés tavaszra várható!