’taste of your lips’ – megjelent CARI legújabb klipje!

’taste of your lips’ – megjelent CARI legújabb klipje!

A decemberi debütklipet követően megjelent CARI második szólódala, a taste of your lips!
 
A fiatal énekesnő továbbviszi a pop-punk fáklyáját, és egy újabb angol nyelvű track-kel jelentkezett. A dal zeneszerzője és producere almosbeatz volt, a szöveget pedig maga az énekeső írta - ebben ismét személyes élményekből, érzésekből merít: „Amikor egyedül vagyok éjjel, gyakran elkezd pörögni az agyam, szorongok és magányosnak érzem magam... Ilyenkor aztán egy ponton mindig emlékeztetem magam, hogy van valaki, aki megadja nekem az otthon érzését és tudom, hogy bármi is történjen, vele mindent átvészelek.”
 
 
“it’s 4 am here, thinking I should disappear, but feeling lost is something I don’t really fear, the taste of your lips will get me through another year”
 
 
Az énekesnő első klipje is sokat inspirálódott a kétezres évek eleji pop-punk klipekből, ezek a motívumok ebben a videóban is dominálnak, sőt, bizonyos értelemben igazi nosztalgia vonatra ülhetünk fel, mikor megnyomjuk a play gombot.
 
“A klip koncepcióját hárman találtuk ki a készítőkkel, Hatvani Krisztiánnal és Drin Dragovojával.” – kezdi CARI. “Az alapötlet az volt, hogy egy szobámból adott streamnek nézzen ki a teljes videó, ahol egymás után törnek elő belőlem a dalban megírt érzések. Szerettük volna visszahozni az igazi 2000-res évek eleji, tini pop-punk érzést, ezért nagyon sok ilyen elemet bevetettünk: számítógép, korai Windows, VHS és digitális kamera.”
 
 
A dal éjféltől minden streaming platformon elérhető, és érdemes odafigyelni, hiszen nyáron élőben is elcsíphetjük majd CARIt. Hamarosan magyar nyelvű dalokkal is érkezik!