Thom Artway lakatlan szigeten inspirálódik

Thom Artway lakatlan szigeten inspirálódik

Chasing The Wires Klippremier

Thom Artway elmondása szerint egy modernkori mesehős is lehetne: a szegény fiú, aki a szerencsének köszönheti hírnevét. A Sziget Fesztivált, a BUSH-t és a Brain Bart is megjárt fiatal tehetség All I Know címmel új lemezzel, és a rajta hallható Chasing The Wire című dalhoz új klippel jelentkezett.
 
A Chasing The Wires Thom második lemezének, a Warner Music gondozásában megjelent All I Know-nak a felvezető klipje, melyet a Youtube-bal közösen készítettek, és megjelenését a YouTube Music alkalmazás csehországi indítására időzítették. 
 
"Az All I Know albumot az indiai Sumatraban kezdtem el írni. Húsz napot töltöttem egy elhagyatott szigeten, Sikandangon, ez inspirált, hogy megírjam az album első dalát."- meséli Thom a dalról. 
 
 
Thom Csehország egyik legerősebb zenei exportjává nőtte ki magát az utóbbi években. Tavaly már körbe turnézták Európát és felléptek számtalan showcase fesztiválon is. Ott voltak a brightoni The Great Escape fesztiválon, a Waves Viennan Ausztriában, a MaMA fesztiválon Párizsban, valamint az egyik legismertebb ilyen rendezvényen, a holland Eurosonicon is lehetőséget kaptak.
 
Thom többször járt Magyarországon is, fellépője volt a 2018-as Szigetnek, tavaly novemberben fellépett a budapesti BUSH fesztiválon, majd decemberben egy csere turné keretein belül kétszer koncertezett együtt a Jónás Vera Experimenttel. 2019 tavaszán Jónás Verával és Iamyank-al közösen tartott workshopot a Dalszerző Expón, míg idén ősszel a Kerekdomb fesztiválra kapott meghívást. 
 
Thom Artway tökéletesen ötvözi a modern hangzást a klasszikus elemekkel. Folk-pop dalai elbűvölőek, köszönhetően Thom egyedi hangjának és az egyértelműen felismerhető dallamoknak.