Titusz egy partilegenda megszállottja lett!

Titusz egy partilegenda megszállottja lett!

Egy már-már paranormális legenda ihlette az új dalt, amihez most klip is készült, ráadásul megjelent az EP is.

Évekkel ezelőtt találkoztam ezzel az egészen elképesztő, misztikus sztorival, ami után elkezdtem kutatni is – meséli Dj Titusz, és a történetet megismerve nem meglepő, hogy egy külön dalt is írt róla a Humbugsnak, amelyet az The Carbonfoolsból és a Belgából is ismert dj-producer az Immigrants zenekar énekesével Bardic Adórióval hozott létre két évvel ezelőtt.
 
„Acid Godról egy öreg hippi haver mesélt nekem valamelyik katlanos acid partyn még a kilencvenes években. Bólogattam neki persze, erre fél órával később rohan hozzám, hogy itt van! Lenyűgöző figura volt… Elkezdett érdekelni a sztorija és az évek során összeszedtem az urban legendákat róla.”
 
Fél éve megint eszembe jutott és összeállítottam a sztorit a foszlányokból –mesélte tovább a történetet. „Persze azonnal írtam egy dalt is, amihez meg is csináltuk a klipet”
 
 
„Visszatérve Acid Godrara, elkezdtem írni egy Wikipédia-szerű szócikket, erre jutottam, persze ha bárkinek van ennél pontosabb infója, keressen, mert mindenképp szeretném megismerni a teljes történetet”.
 
Acid God
 
Acid God (M.Sándor, vezetékneve ismeretlen, Majsai? Molnár? Maros? Ménesi? ) születési hely és idő: 1959?, Kiskunmajsa? Foglalkozása: életművész.
 
A ‘80-as és ‘90-es évek acid house mozgalmának ikonikus figurája, de a mai napig felbukkan partikon és fesztiválokon.
 
A korai évek
 
A rendelkezésre álló információk szerint már az acid house műfaj születésénél is ott volt Chicagóban, ahova turistaként érkezett pár évvel korábban - és egyszerűen ott ragadt. Már akkor is kitűnt a tömegből táncstílusával és paranormális képességeivel. Ezért is aggatta rá a közösség az Acid God nevet. „Sok buliban láttam a srácot, úgy táncolt, mint valami spirálban tekeredő sas” - nyilatkozta Herbert "Herb J" Jackson, az acid house egyik alapítója még 1998-ban a Chicago Tribune-nak.