''Tökéletlenségünk tesz minket azzá, akik vagyunk''

''Tökéletlenségünk tesz minket azzá, akik vagyunk''

EVANESCENCE szeptember 8-án az Arénába

Éppen 25 éve annak, hogy a zenekar alapító-dalszerzői találkoztak Little Rock egyik ifjúsági táborában, és egy újszerű zenei világot kezdtek építeni. Az álmokból igazi forradalmi dallamvilág, koncertek és a Grammy-díjig meg sem álló bemutatkozó album, a Fallen segítették az Evanescence-t, hogy a 2000-es évek legújabb rock/metál vonalának kiemelkedő képviselőjévé váljon.
 
Az összetéveszthetetlen hangú énekesnő karizmája, tucatnyi rádió sláger és több mint 30 millió eladott album jellemzi a világszerte népszerű formációt. Going Under, Bring me to Life, My Immortal, Lithium, Good Enough vagy a My Heart is Broken, hogy néhányat említsünk a rádiók slágerlistáit is gyakran vezető dalaikból. A három nagy sikerű stúdióalbumuk után a zenekar az elmúlt két évet egy szakmai kirándulással töltötte a komolyzene világában. Sajátos stílusukban mindig mesterien ötvözték a súlyos gitártémákat és a romantikus harmóniákat.
Ezt tökéletesítette a Synthesis album és az azt követő koncertkörút, amely a legnagyobb slágerek és ki nem adott dalok gyűjteménye volt nagyzenekari hangszerelésben bemutatni az Evanescence műfaji sokszínűségét. 
A zongorán és gitáron is játszó gyönyörű Lee, az Evanescence arca és motorja. Kisugárzása és drámai mezzoszopránja adja a zenekar egyedi hangulatát. 
 
„Meghatározhatatlanok vagyunk – mondja Amy Lee énekesnő – tökéletlenségünk tesz minket azzá, akik vagyunk.
Meg kell ragadnunk a különbségeinket, mert ebben rejlik az igazi szépség.”
 
 
 
 
(Meet&Greet csomag, Soundcheck csomag)
 
Jegyek május 3-án, pénteken 10 órától kaphatók a www.broadway.hu oldalon!

Helyszín

Jegyvásárlás