Töltsd fel a könyvespolcod Álomgyár-kötetekkel!

Töltsd fel a könyvespolcod Álomgyár-kötetekkel!

Ismerd meg az Álomgyár Kiadót és az aktuális missziójukat!

A 2012-ben alapított Álomgyár Kiadó kezdetben két lelkes alapítóval, Nagypál Viktorral és Gönczi Péterrel indult neki a könyvkiadási üzletetnek, amelyhez később egyre több és több kolléga csatlakozott. A cég növekedése rohamtempóban következett be, míg az alapítás évében mindössze 5 könyvet adtak ki, ez a szám 2019-re 100-ra nőtt. A kiadás mellett a terjesztéssel is rövid úton elkezdtek foglalkozni, az első Álomgyár könyvesbolt 2017-ben nyílt meg Budapesten. 

 

2021-re az Álomgyár a harmadik legnagyobb könyvesbolthálózattá nőtte ki magát az országban, idén pedig 140 saját kiadású könyvvel gazdagítják a könyvpiacot. A kiadó életében idén az is mérföldkőnek számít, hogy 2021 májusában a Libri könyvesboltokban kiemelt Álomgyár akció indult, így országszerte minden kirakatban találkozhatunk Álomgyáros könyvekkel, illetve online is, a libri.hu/alomgyar oldalon. A pink matricával ellátott kötetek most ráadásul hatalmas kedvezménnyel vásárolhatók meg. Az alábbiakban pedig be is mutatunk néhány kötetet, amelyeket biztosan megtaláltok a matricák alatt! (x)

 

Holly Miller: Álmomban már szerettelek 

Mernél szeretni, ha tudnád, hogy mi lesz a kapcsolat vége? Joel fél a jövőtől. Gyerekkora óta kísértik a szeretteit megjelenítő álmok: látomások arról, hogy mi fog történni, legyen az jó vagy rossz. Callie képtelen elengedni a múltat: amióta a legjobb barátnője meghalt, elveszettnek érzi magát. Amikor ez a két ember találkozik, el kell dönteniük, elég bátrak-e vállalni az érzelmeiket, akkor is, ha látható, akkor is, ha tudják, mi lesz a vége. 

Borsa Brown: A végzet 

Robert Cooper, az USA Delta Force alakulatának tagja. Egy napon különös bevetésre küldik: egy titokzatos védett személyt kell eljuttatnia Venezuelából Amerikába. Gloria G. C. olyan nő, akit az Amerikai Egyesült Államok vesz védelmébe, de hogy miért, azt rejtély övezi. Két teljesen különböző ember, akiknek szívében mégis ott lapul egy közös cél, és amelyre csak hosszas szenvedés után jönnek rá.

 

Baráth Viktória: Orosz rulett 

Sophia, a fiatal és céltudatos lány úgy nőtt fel, hogy nem ismerte az édesanyját. Csupán egy magyarázkodó levél maradt neki emlékül, és egy nyom, miszerint a nő Las Vegasban él. Sophia így a bűn városába költözik, hogy felkutassa a családi gyökereit, ott azonban falakba ütközik. Unalmas munkát vállal, mellette viszont, amikor leszáll az éj, a lány élete megtelik izgalommal és kalanddal, amikor az élete lesz a tét. 

 

Anne L. Green: Biztos menedék-sorozat 

A Biztos-menedék sorozatban olyan komoly témákról esik szó, mint hogy hogyan lehet elmenekülni egy évek óta tartó bántalmazó kapcsolatból, vagy hogy milyen érzés, amikor egy közeli családtagod halálos beteg, és bebizonyosodik, hogy az élet viharaival szemben csak a szerelem az egyetlen biztos menedék. 

 
EZ A CIKK A BUDAPEST BEAT MAGAZINBAN JELENT MEG. OLVASS MÉG: