Turnéklippel jelentkezett és új nagylemezén dolgozik a The Trousers

Turnéklippel jelentkezett és új nagylemezén dolgozik a The Trousers

fotó: Pandur-Balogh Norbert
 
 
A napokban mutatta be legújabb videóklipjét a fővárosi garage-hard rock zenekar, a The Trousers.
 
Kőváry Zoliék egy igazi, hamisítatlan turné-klipet álmodtak meg a You Got Me Rollin’ című dalukhoz, mely a legutóbbi nagylemezüket, az ’Invisible Darkness’-t ékesíti.
 
A zenekar vezetője az Old Time RNR Magazine-nak adott interjújában megjegyezte, egy filmes csapat követte a zenekart az őszi turné egyes állomásaira. – Az volt a koncepciónk, hogy jön velünk filmes az őszi-tavaszi turné egyes állomásaira, és az ott készült felvételek alapján bemutatjuk, hogy miről is szól ez a zenekar. A szálakat Péter bátyám (Stoned, Royal Rebels) fia, Kőváry Dani tartotta a kezében, aki filmszakos, rendkívül tehetséges, az ő vezetésével készült az előző klipünk, a Drowning In Numbers is. Ahogy akkor, most is segített Daninak kollégája, operatőrtársa, Havasi Balázs is – kezdi Zoli.
 
– A klip tökéletesen visszaadja a The Trousers színpadi jelenlétének esszenciáját, az egyéb részek pedig nagyon személyesek, átjön, hogy mennyire összeszokott társaságról van szó, ami szerintem elengedhetetlen egy zenekar hosszú távú működéséhez. A video emellett egy sajátos világot, a közép-európaiságot is megörökítette számunkra az underground rockélet nézőpontjából, és mi ezt a világot nagyon megszerettük ez elmúlt évek során.
 
The Trousers: You Got Me Rollin:
 
 
(operatőr: Havasi Balázs, Kőváry Dániel, vágó: Kőváry Dániel, kapcsolat: www.ravfilm.hu)
 
A zenekar vezetője azt is elárulta, hogy az új, immáron hatodik The Trousers nagylemez munkálatai is megkezdődtek. – A nagylemezhez a tavalyi év során 10 dal született, aminek a demóit Csészivel (Cs. Szabó Zoltán), állandó hangmérnökünkkel, korábbi dobosunkkal készítettük. „A számokat most kezdjük el próbálni, hogy a felvételek során már mindenki ismerősként mozoghasson bennük. Igyekszünk egyre jobban csinálni azt,
amit már tíz éve célul tűztünk ki magunk elé” – mondta.
 
Kőváry Zoli hozzátette, a járványügyi helyzet miatt elmaradt koncertek, turnék pótlása folyamatosan szerveződik, július-augusztusban cseh és szlovák fesztiválokon játszanak, sőt már az első hazai fellépés időpontját is bejelentette az együttes, szeptember 18-án az I. Budapest Rock City Festivalon áll színpadra hazánk kedvelt garázsbandája.