Új dalokon dolgozik és újra két gitárral folytatja az év végi turnét a Red Swamp

Új dalokon dolgozik és újra két gitárral folytatja az év végi turnét a Red Swamp

A Red Swamp zenekart nem kell bemutatni a hazai metál színtér rajongóinak, a banda 7 éves fennállása óta 3 nagylemezt adott ki és számos hazai és külföldi turnét és fesztivál fellépést tudhat a háta mögött. Több hazai tehetségkutató fődíján is túl vannak már, legutóbb idén nyáron lettek első helyezettek a Wacken Metal Battle Hungary-n, így képviselhették hazánkat a világ egyik legnagyobb metál fesztiválján, a Wacken: Open Air-en. 
 
Szabó Sanyi, Sipos Andris, Kovács Greg, Farkas Zsombor, Csóka Laci 
 
A banda legénységében változás lépett fel nyár végén, az alapító gitáros Bereczki Zoli elköszönt a zenekartól. A Vörös Mocsár viszont megy tovább: a koncerteken Sipos Andris (Dead Grey) és Csóka Laci hathúrosain fognak megszólalni a klasszikus Swamp dalok és új nóták is készülnek. 
 
“Két nagyon tehetséges gitárossal dolgozunk most együtt, újra öt tagú a banda, ahogy kezdtük. A tonnás súlyú riffek eddig is garantáltak voltak, de a srácok még több dimenziót hoznak a hangzásunkba, amitől egyszerre szólalnak meg színesebben és teltebben a régi dalaink is. Több gitárossal is elkezdtünk már új számokon dolgozni, terveink szerint jövő év elején már hallható is lesz az első közös kollab. Takács “Jozzy” József (Leander Rising, The Hellfreaks) segít nekünk a produceri munkákban, úgyhogy ez egy nagyon izgalmas és kreatív időszak jelenleg, amit rohadtul élvezünk. Az év végi bulikon tervezünk is játszani az új nótákból, alig várjuk, hogy hallják a rajongók a friss témákat!” - mondta Greg, a frontember. 
 
 
Év végén 3 alkalommal is el lehet csípni a zenekart, november 30-án Veszprémben a Music Hungary Showcase keretein belül a Terem Bárban játszanak egy ingyenes bulit. Másnap, december elsején a budapesti Dürer Kertben lépnek fel, kettő másik nagyon ajánlott hazai rockbanda, a Sosevolt és a The Royal Freak Out társaságában. December harmadikán pedig Tatán, a Peron Music Clubban játszanak majd a Eugene Tooms-zal, ami egy garantáltan füstös hangulatú estének ígérkezik a sztóner/groove rock és metál szerelmeseinek. 
 
Elővételes jegyeket a koncertekre itt tudtok vásárolni:
 
November 30. Veszprém, Terem Bár: INGYENES (Music Showcase Hungary 2022)
December 1. Budapest, Dürer Kert: https://tixa.hu/red-swamp-trfo-sosevolt-durer
December 3. Tata, Peron Music Club: https://www.tixa.hu/red_swamp_pmc