Csak a tiszta hard rock!

Csak a tiszta hard rock!

Új felállásban játszik karcagi SenoR zenekar

Az 1985-ben alakult – és eredetileg 1992-ig működő – újra aktív karcagi SenoR zenekar 2011 óta új felállásban játszik. Az eredeti tagok (Mátyus Sándor gitáros, Perge Tibor basszusgitáros-énekes, Balogh József dobos, Perge Attila gitáros és Bodnár Zoltán énekes/basszusgitáros) megjárták a „szokásos” zenekaros lépcsőket, és évről-évre több lehetőséghez jutva, olyan nagy csapatok élőzenekaraként is felléptek, mint a Lord, a Bikini, vagy az Ossian. Az akkori tehetségkutató versenyeken is (többek közt a „Ki-Mit-Tud”-on) jó helyezést értek el, így aztán egyre ismertebbek lettek, és már nem kizárólag Szolnok megyében játszottak.
 
 
Majd eltelt 20 év, 2010 januárjában újra találkoztak a régi SenoR tagjai: ismét elővették és játszani kezdték a régi dalokat. Mátyus Sándor kivételével mindenki civil pályán dolgozott, így szükség volt másfél év felkészülésre ahhoz, hogy 2011 júniusában újra megszólaljanak a régi nóták, megtoldva néhány újjal is. Ezt követően nagy sikerrel koncerteztek a Lorddal közösen.
 
2011 óta új felállásra váltott a zenekar. A régi tagok közül nem mindenki tudta vállalni a közös munkát. Pár koncert után a szólógitáros-poszton változás történt: Mátyus Sándor helyére Marosvölgyi Csaba érkezett. Sikerült megfordulni már fesztiválokon, budapesti, illetve vidéki klubokban önállóan és vendégként. Ezenkívül 2011-ben és 2012-ben megjelent két szerzői kiadású CD-jük; régi és új szerzeményekkel.
 
 
2016 óta pedig a énekes/zenekarvezető Perge Tibor és a billentyűs, Perge Adrián – új tagsággal maga körül – újra nekivágott, és folytatta a SenoR munkásságát; Lukács Imre és Elek János gitárosokkal, Lór Timur basszusgitárossal, valamint Törőcsik István dobossal.