Új Godgiven dal,

Új Godgiven dal, "The Business Show" címmel

Sok-sok megpróbáltatás után, nyár elején érkezik a Godgiven 10 számos albuma, “Not that Godly” címmel, amelynek az első előfutára “The Business Show” single.

A Godgiven így nyilatkozott:
"Az elmúlt évek alatt sok minden változott, aminek hatása a lemezen is érezhető lesz. Az eddigi punk/hardcore/metal darálás után most már inkább a groove-ok uralkodnak. A zene kompromisszum-mentességéhez igazodik a sound is, egy nagyon élő, nyers megszólalású anyag ez, mindenféle editálás, hókuszpókusz nélkül. A műfajt majd megfejtik a szakértők, mi annyit tudunk, hogy elég tökös cucc lett..."
 
 
A szövegek sem lettek túl kíméletesek, a fennkölt, világmegváltó gondolatokat inkább meghagytuk másoknak, ez sokkal inkább a világ, a korunk kritikai vetülete a vadember szemszögéből. Nem kell semmit szentírásnak venni, mindez csak egyéni vélemény, de ha valakinek mégis bántó lenne, akkor valószínűleg pont a lényegre tapintottunk...
Ennek a dalnak a témája is ilyen kényelmetlen. Ha már úgyis mindenhol azt halljuk, hogy a rock’n’roll halott, akkor tessék, dobjunk rá földet! Inkább, mint tovább erőszakolni, miután rég végzett magával szegény. Nyilván ez nem annyira vidám téma, de a tökéletesség amúgy is unalmas.
Mint ahogy mi sem akarunk tökéletesnek tűnni, főleg hogy mi is csak egy rock’n’roll zenekar vagyunk..."
 
A lemez hangszerfelvételei és utómunkálatai a Ghostship Recordings stúdióban zajlottak, Tóth Gábor producerkedése mellett, az énekes részeket pedig Csongor Bálint (Subscribe, Useme) gondozta. A klip Szekeres Dávid (Catasstrophy Prod., Jigokü) munkája, Alex Gábor főszereplésével.
 
 
Legyetek nyitottak és tegyetek vele egy próbát!