Új klip a Sequence-től

Új klip a Sequence-től

A zentai illetőségű modern metálos, groove-os hardcore csapat október 24-én adta ki második klipjét a Riverside című dalukhoz.

A klip két helyszínen készült. Egy beltéri koncertvideó, és egy kültéri partmenti, gyönyörű természetközeli kép jelenik meg a videóban, melyet az adai Pro Media cég készített. A klip azt mutatja be, hogy milyen is egy élő Sequence koncert hangulata, szóval aki kedvet kapott hozzá, mindenképp nézze meg őket már csak a színpadról áramló energia miatt is.
 
 
A Sequence zenekar első lemeze egyébként Faith In Me címen jelent meg és digitálisan az Universal Musicnál terjeszti, így a különböző stream oldalakon is elérhető (Deezer, Spotify, iTunes, stb.) a YouTube-on kívül. A világhírű kiadó a GBOB nevű tehetségkutató romániai országos döntőjén találkozott a srácokkal, és a verseny másnapján ajánlott nekik szerződést. Az album kiadása után a zenekar nem gondolkodott sokat, máris egy 7 állomásos nemzetközi turnéra indult, amely 6 országot, és 3 fővárost érint. A turné záró koncertje Berlinben volt, ahol a GBOB tehetségkutató nemzetközi döntőjén fognak szerepeltek.