Új Muck Éva live session felvétellel lett gazdagabb a zenei közeg

Új Muck Éva live session felvétellel lett gazdagabb a zenei közeg

Muck Éva basszusgitáros és zenekara augusztusban megjelent három részes live studio session második klipjét mutatjuk most be a Rockstar oldalán!
 

Muck Éva tinédzserként váltott klasszikus zongoráról basszusgitárra, majd jó pár külföldi színházi és hazai session projekteken túl 2015-ben megnyerte a “Queen of Strings” nevű nemzetközi versenyt basszusgitár kategóriában. Az elismerés után elkezdett saját számokat írni és 2017-ben jelent meg első önálló nagylemezeBassology’ címmel a Hangfoglaló Program támogatásával, amiben a pop, neo-soul, jazz és hip-hop stílusok keverednek. 

 

Az augusztusban megjelent, a most és a harmadik később érkező videó is Éva ennek az albumnak a dalait kelti életre. Az második felvonásban az édesapjával, Muck Ferenccel közösen írt Bilbao című számról készült felvétel.
 

Az élő formációban Éva Kaszás Péterrel dobon, Márkosi Jocival billentyűn és Jasper Andorral szaxofonon egészül ki, a zenészek ráadásul mind közeli barátok, hiszen Andor és Joci Muck Ferenc, Éva édesapjának tanítványai, Péter édesapja pedig szintén Muck Ferenccel zenél évtizedek óta. 

A felvétel a Supersize Recording stúdióban készült, a videófelvételt Bolyki Márton készítette, producerként pedig Kremán Patrick közreműködött a projekten.

 

 

 

A cikk megjelenését a Nemzeti Kulturális Alap támogatta.