Új név, új videoklip: Revival - Nem minden az, aminek látszik

Új név, új videoklip: Revival - Nem minden az, aminek látszik

A Revival zenekar bemutatkozik.

A zenekar 2014-ben alakult PapóStíl néven. Bemutatkozó koncertjük Mezőkövesden történt, ahol a Kowalsky meg a Vega nagysikerű banda előzenekaraként mutatkozhattak be. Két videóklippet jelentettek meg, természetesen saját dalokkal. Később énekesüktől, gitárosuktól és a repperüktől megváltak. Helyettük jött Lázár Zoltán (gitár) és Tóth Gergő (ének). Így megváltozott a stílusuk és a nevük is, ami mára a Revival lett. Azonnal munkához kezdtek és megírták az új formációval a "Nem minden az aminek látszik" című dalukat. 
 
 
"A szöveg mondanivalója röviden, hogy sokszor rosszul látunk és tévesen ítélünk meg dolgokat, hiszen a külső nem mindig tükrözi a belső értékeket. Egy ártatlan szép külső mögött meglapulhat az ártó/bűnös szándék és egy társadalom által elitélt vad/extrém külső mögött pedig  a belső emberi értékek. A klipp egyik történeti szálában ezt érzékeltetjük, a másikban, pedig az önvívódást, hogy sokszor a korlátainkat önmagunkba kell keresnünk és amíg ezeket nem döntjük le addig kiszolgáltatjuk magunkat másoknak és így nem a mi kezünkben lesz az életünk irányítása."
 
A zenekaros fotókat Csöbönyei Máté, a klippet Kalotai Dániel készítette, aki az előző formáció videóit is. A hanganyagot Zán Tamás rögzítette, illetve a keverés és masterizálásért Szandai Dániel felel.
 
"Elkezdtünk dolgozni az első nagylemezükön, amit még hosszú munka követ, de imádunk munkálkodni a dalokon! Egyébként a hangmérnökünk az albumnál is Szandai Dániel lesz. Sok tervünk van, amit szeretnénk megvalósítani, de ezekhez még idő kell. Amig nincs készen a lemezanyag, addig nem szeretnénk koncertezni, hanem a felvételekre koncentrálni. Ami az első számú terveink között szerepel: minél több emberhez eljutni és megmutatni a zenéinket."
 
További infó: