Új Trident album - ...és elég Mélyre vág!

Új Trident album - ...és elég Mélyre vág!

Két évvel a könnyedebb hangvételű „Beat” után, elkészült a Trident „Mélyre vág” című új lemeze, amely - ahogy már a cím is sugallja - a zenekar keményebb, szigorúbb arcát mutatja meg.

A 10 új dal egyszerre idézi meg a csapat 90-es évekbeli anyagainak hangulatát, és helyezi azt mai, modern környezetbe, amibe ugyanúgy belefér a grunge, az alternatív rock és metal, mint az „Újabb technológiák” lemezre jellemző elektronikus hatások.

A komor zenéhez nem kevésbé borongós szövegek társulnak, melyek az emberi létezés kérdéseit, az önmagunkkal való vívódás, az elengedés és az élet múlandóságának témakörét járják körül - 10 hamisítatlan Trident szerzemény a belső béke elérésének nehéz, harcoktól sem mentes útjáról.

A H-Music Hungary gondozásában, a HammerWorld magazin november/decemberi számának mellèkletekènt megjelenő albumon ezúttal a hazai underground grunge/metal színtér két ismert hangja, Kiss Péter (Autumn Twilight, Clue, A.B.F.R.A) és Biró „Kevin” Zoltán (Honeymaze, Angel Rust, Wayantra) vendégeskedett, a hangzásért most is Gyarmati Balázs (Soundset Studio) felelt.