KLIPPREMIER! - Újjászületett a Jolly Jackers

KLIPPREMIER! - Újjászületett a Jolly Jackers

Born Again címmel megjelent a folkrock zenekar új klipje

Alig egy év után vadonatúj számmal és klippel jelentkezik a Jolly Jackers, akik jövő május 15-én adják az új felállás debütáló koncertjét az A38 Hajón, majd rövid pihenő után pedig nyolc országot átívelő nyári turnéra indulnak.

Molnár Bálint énekes idén januárban csatlakozott a folkrock zenekarhoz és már túl vannak a tavaszi turnéjukon. Az alig pár hónapos közös munkát pedig új közös számmal és klippel koronázzák meg. Az egyébként is produktív zenekar hozza a megszokott tempót és a tavaly áprilisban megjelent Out of the Blue zenei szellemiségét viszik tovább a Born Again című számukkal is.
 
A zene mozgalmas, nagyon intenzív, ezért egy pörgős klipet szerettünk volna, amiben remek partnerre leltünk Lerch Péter személyében. A Dürer Kert és a Krak’n Town remek helyszínek voltak és ezúton is hálásak vagyunk Ágoston Katalin színésznőnek és a főhőst „negligáló” hölgyeknek a szereplésért – mondta el nekünk Szepesi Viktor zenekarvezető.
 
 
 
Május 15-én az A38 Hajón csendül fel élőben először az új közös szám, majd június végétől folyamatosan játszanak: belga, francia, lengyel, magyar, német, spanyol és svájci fesztiválokon dübörög a csapat.
 
 

Helyszín