Vasvillás meglepetéssel teljes új Woodstock Barbie EP: itt a Witch of the Dice

Vasvillás meglepetéssel teljes új Woodstock Barbie EP: itt a Witch of the Dice

Egyik nagy kedvencüket a végére tartogatták, pedig a címadó Witch of the Dice sem kutya. Rothadó unikornisokkal teszi fel az i-re a pontot a Woodstock Barbie - premieren az új kislemezük, hallgassátok!
 

Soul sludge és blues stoner: a Woodstock Barbie egyedi ízű zenei világában új fejezet a Witch of the Dice EP. A zenekar már hónapok óta csepegteti az új dalokat és turnédátumokat, őrületesen izgalmas tavasz elé néznek. Lemezbemutató a Mother’s Cake-kel, az első vinyl megjelenése, hazai és külföldi koncertek, azt sem tudjuk, hova kapjuk a fejünket mindezek közt. Első nagy meglepetésük még tavaly az Yves Krismerrel írt közös dal és klip (a’la Szombath Máté és Cineast) volt, amit a mémek kitekert világa inspirált. Már idén ezt követte egy iszonyúan eltalált animációs videó a címadó dalhoz, amit Oláh Dóri készített nekik, akinek a munkáival a Malomfesztiválon ismerkedtek meg először tavaly nyáron. 

 


 

De Szandra, a zenekar fronthölgyének kedvencét mindezidáig bújtatták. A Rotten Unicorn egy különleges, pszichedelikus utazás a hosszúra nyúló árnyékok világába, ahol a nap a horizont mögé bukik, és egyre sűrűsödik a sötét. Nem véletlenül tették a kislemez végére. 
 

Ez a dal személyes nagy kedvencemmé vált! Furcsán ködös, melankolikusan dark-os, különleges hangszerelésű, kelta énekre hasonlító hangulatával, belém vágja a busójáráson az izzó vasvillát, a lemenő nap, vörösesen fénylő sugarai közt” – meséli Szandra. 

 

 

A lemez áprilisban érkezik vinylen is, a lemez B oldalára a zenekar korábbi kedvenceit válogatták össze, és már előrendelhető a webshopjukon. A március 23-i lemezbemutató után útra kelnek, lessétek meg a dátumokat facebookon és csípjétek el őket valahol!