Véget ért a visszaszámolás, startol a STRAND Fesztivál!

Véget ért a visszaszámolás, startol a STRAND Fesztivál!

Augusztus 18–21-ig ismét megtelik bulizó fiatalokkal Zamárdi strandja, hamarosan startol a MOL Nagyon Balaton egyik fő eseménye, a STRAND Fesztivál! A négynapos programsorozaton a hazai nagy kedvencek mellett ismét világsztárokra is számíthatunk, sőt, Podcast fesztivállal és egy augusztus 20-i Halott Pénz ünneppel is bővült az események sora.
 
Idén nem egyszerűen csak visszatér Zamárdiba a STRAND Fesztivál, de a szervezők a megszokott színvonalú nemzetközi kínálattal készülnek a négynapos Balaton-parti programra. A Nagystrandon lép fel Sean Paul, a Clean Bandit, Alvaro Soler, Kungs, a Parov Stelar, Tom Walker, Sam Feldt, The Stickman, és az ausztrál DJ, Timmy Trumpet is. 
 
A külföldi neveken túl 50-nél is több hazai előadónak is biztos helye van már az augusztus 18–21. között megrendezett STRAND Fesztivál programjában. Nemcsak a megszokott nagy bulikkal, hanem egy intim, akusztikus koncertsorozattal, az elmúlt években nagysikerű Tábortűzzel is erősít a fesztivál, ahol Járai Márk olyan kedvenceket lát vendégül, mint Beton.Hofi, a Carson Coma tagjai vagy éppen Azahriah.
 
Persze a STRANDon idén is fókuszban lesz a zene, napközben szuper szabadidős programokkal vár benneteket az Aréna, a Napi Csata és a Part is. Érdemes részt venni a sorversenyekben, fogócskában, a futárvexiben és az Egy perc és nyersz játékaiban, hiszen az az öt játékos, aki vasárnapra a legtöbb kitűzővel rendelkezik, már zsebre is rakhatja bérletét a 2023-as fesztiválra!
 
A STRAND ad helyszínt az ország I. Podcast Fesztiváljának is, ahol négy napon keresztül, élőben zajlik majd a legnagyobb sikerű hazai podcastek felvétele. Élőben beszélget majd vendégeivel többek között Lil Frakk a Sávlekötőben, a Dob+Basszus műsorvezetői az Aurevoir zenekarral, de átveszi a porondot a Trió, a Puskás-Dallos házaspár és Sajó Dávid is. Nézzétek, hallgassátok élőben, hogyan is készülnek kedvenc műsoraitok, sőt alkalmatok lesz beleszólni is a szórakoztató beszélgetésekbe. 
 
Pro tipp: Mielőtt a fesztiválra érkeztek, mindenképp töltsétek le az új STRAND applikációt, ahol nemcsak térképet és részletes programtervezetet találtok, hanem meglepetéseket is! Állítsátok be mindenképp a push üzeneteket, hogy értesítéseket kapjatok a kedvenc koncertjeitekről – ki tudja, talán még titkos eseményeket is tartogat a fesztivál!
 
A STRAND a jól ismert programok mellett a Balaton legnagyobb tűzijátékával, számos közönségtalálkozóval és magyar sikerfilmek vetítésével vár mindenkit Zamárdiban, augusztus 18–21-ig.
 
Írta: Erdős Viki