Végre KIDERÜL!

Végre KIDERÜL!

Új AUDIOSHAKE klip és EP

Második klipjével és EP-jével jelentkezik az AUDIOSHAKE zenekar. A KIDERÜL című dal klipforgatásán a budaörsi Önkéntes Tűzoltókhoz látogattak, akik egy teljes napra befogadták őket. A csapat nem titkolt szándéka, hogy ezzel a videóval és dallal, felhívja a figyelmet a tűzoltók áldozatos munkájára. Sőt, kimondottan az önkéntesekére, akik fizetség nélkül vállalják szabadidejükben azt, hogy segítsenek embertársaikon. A klipben a zenekar is tűzoltóvá lesz egy teljes napra, és másokat oltalmaz. Persze mindezt humoros köntösben. A forgatás hihetetlen élményekkel gazdagította a tűzoltókat is, akiknek nagyon hálás az AUDIOSHAKE, hogy lehetővé tették ezt az eseményt. A KIDERÜL című dal szövegét egyébként a zseniális Müller Péter Sziámi szerezte, aki szorosan együttműködött a zenekarral, mikor a fiúk elkészültek a muzsikával. Balázs, Joey, Levi és Rob jelesre vizsgáztak a csövön való lecsúszásból, létra használatból és riasztásra való kiszállásból is.

Bellai Levente frontember mesélt a dalról és a forgatásról:

„A zenét én írtam, és a szöveg témájával is én hozakodtam elő, és tudtam, hogy ehhez egy zseniális szövegíró kell, akit meg is találtunk Müller Péter Sziámi személyében. Velem már korábbra nyílik az ismeretsége a Sziámi zenekaron keresztül, de még sosem írtunk együtt dalt, és nagyon örülünk, hogy ez megtörtént.”
 
 
„A szöveg  egy nagyon pozitív valami, egy életigenlő dal, ami azt mondja, hogy minden rosszban van valami jó, és hogy csak akkor éled túl az életet, ha a jó oldalát nézed. Minden a helyére kerül.”
 
 
„A klipet a budaörsi önkéntes tűzoltóknál forgattuk, fontos volt hogy láttassuk őket, mert az életük a segítségnyújtásról szól, hogy mindig van értelme, és ez rokon a dal üzenetével. Gerócs Balázs rendezte az én forgatókönyvem alapján.”
 
 
„A forgatáson megtanultunk lecsúszni a csövön, meg megtanultuk a szakszerű kiszállást, illetve a létra megfelelő használatát. Nagyon nagy arcok a tűzoltók, szétröhögtük magunkat egész nap. A nap második felében vettük fel a zenekaros részeket, egész jó kis tömeg verődött össze az utcán, kis koncert keveredett belőle.”