Viva Las Vegas

Viva Las Vegas

A Mystery Gang Las Vegasban nyomta!

Nem megszokott helyen lépett fel Egri Péter és a Mystery Gang a húsvéti ünnepek alatt.
 
A rockabilly magyar helytartója Egri Péter és zenekara a Mystery Gang ugyanis a műfaj legnagyobb fesztiváljára kapott meghívást a Viva Las Vegasra, amelyet idén 22. éve szerveztek meg Las Vegas óriási helyszínén a The Orlens hotelben, és annak környékén. A több tíz ezres közönség a világ minden tájáról, idén először láthatott magyar előadót, a kifejezetten amerikai, a rock and roll és rockabilly zenészek és zenekarok között. A különösen ízléses, luxus mámorban nem csak a zene, hanem orbitális méretű car show, és egyéb események is párosulnak évről évre.
 
Az Egri Péter által megírt saját dalok, az óriás rendezvényen örjöngő sikert zsebeltek be, és ahogy beszélt róla, rendkívül büszke arra, hogy szerzeményei által tud sikert hozni szülőhazájának, és arra is, hogy a plakáton, valamint a koncert előtti konferálásban végre szerepelhetett az, hogy Budapest, Hungary.
 
A srácok egyébként pár nappal a nagy szereplés előtt a rendezvény felvezető estjén is fő zenekarként léphetett színpadra, a Pre-Viva Las Vegason, amelyet szintén Las Vegasban rendeztek a Fremont Country klubban, a mondhatni korán érkezőknek. Ezen eseményt egyébként a helyi Devi rádió élőben is közvetítette. A két dátum között sem volt megállás, és Egri Petiék bevették magukat a Nevadai Mojave sivatagba, ahol egy elhagyott városban, az ottani elnevezés szerinti "szellemvárosba" is ellátogattak, ahol néhány hamarosan újonnan megjelenő projekthez készítettek anyagot.
 
A koncertről egyébként felvétel is készült a Los-Tiki Pictures és a Starpeople Productions közreműködésével, amelyet hamarosan bemutatnak, valamint az új projektekről is nemsokára előrukkolnak.