Zajok a pincéből

Zajok a pincéből

Itt a budapesti garázsrock trió legújabb cucca!

A fővárosi Shakin' zenekar most egy live session videóval tér vissza, ez a „Made in Eaglefield”.
 
 
„Eaglefield a videó helyszínének a neve. Ebben a pincében próbálunk egyébként, valamint az összes eddigi felvételünket is itt készítettük. Az Invisible, valamint a Door régóta részei a koncertjeinknek, hamarosan lesz belőlük stúdió verzió is. Úgy éreztük, hogy mindkettőnek jól áll a minimalista, élő megszólalás, ezért jelentetjük meg őket először így. A Just One Drink az utolsó olyan szám, ami a régebbi, feldolgozásokra épülő műsorunkból megmaradt. Koncerteken is eljátsszuk néha. A videó mellett EP-ként is felpakoltuk a cuccot soundcloudra, illetve bandcampre.”
 
 
Az előzményekről banda a következőket mesélte:
 
„Nyárra lett kb. egy albumnyi saját számunk. Úgy döntöttünk, hogy jobb ötlet kis lépésekben haladni, mint egyben kirakni egy lemezt. Egyrészt azért, mert így folyamatosan tudunk megjelentetni friss számokat, másrészt azért, mert klipeket és egyéb érdekességeket is akarunk csinálni a dalokhoz. Ha nem is mindegyikhez, de minél többhöz.”
 
 
Aztán ősszel megcsinálták a Sllik című dalt, és hozzá klipet. Január elejére pedig elkészültek a Leave Me Alone című dallal.
 
 
„A következő lépés a mostani session videó, amelyet régóta terveztünk elkészíteni, és most végre összejött - Pongor Andris, Szita János, valamint Burillák B. Marcell barátaink kameráztak, nekik ezúton is nagy köszönet. Ez idáig nem volt rólunk fellelhető semmilyen élő videó/hanganyag a neten, amit hiányosságnak éreztünk.”
 
 
Ha élőben is le akarod csekkolni a Shakin' vibe-jait, akkor február 9-én irány a Gólya, március 9-én pedig a Lumen!