A Lush 2023-ban két újrafelhasználható adventi kalendáriumot dob piacra!

A Lush 2023-ban két újrafelhasználható adventi kalendáriumot dob piacra!

A Lush első alkalommal két újrafelhasználható adventi kalendáriumot dobott piacra. A Lush adventi kalendárium és a Christmas Buds adventi kalendárium már online és a Lush üzleteiben is elérhető országszerte.
 
Mindkét újrafelhasználható díszdoboz újrahasznosított kartonból, a szalagok pedig újrahasznosított műanyag palackokból készültek. (Ha pedig szeretnéd újságírónk beszámolóját és ajánlóját olvasni az idei év adventi kalemdáriumairól, akkor kattints ide és máris olvashatod!)
 
 
Lush adventi kalendárium
 
Ez a 25 gondosan kiválasztott vegán terméket tartalmazó összeállítás azzal a céllal készült, hogy örömteli pillanatokat csempésszen az ünnepi készülődésbe. A limitált kiadású dobozba csomagolt 2023-as Lush Adventi Kalendárium minden eddiginél több retró és exkluzív terméket tartalmaz, amelyek sehol máshol nem kaphatók.
 
A dobozt a londoni székhelyű Intoart stúdió művésze, Andre Williams terveze, amely stúdió kifejezetten tanulási nehézségekkel élő emberek számára jött létre. Andre adventi naptárának dizájnján 23 különböző nyelven jelenik meg a "celebrate", azaz “ünnepelj” szó.
 
"Ez a doboz egy hatalmas buli. Táncoló lábak, ringó testek, bugizás és ünneplés. Egy jó élmény mindenkinek." - Andre Williams, Intoart
 
 

Az ajándékcsomag tartalma:

All Is Full Of Love 15 ml parfüm - Kizárólag adventi kalendáriumban elérhető;  Penguin fürdőbomba; Cinders 100 g tusfürdő - Kizárólag adventi kalendáriumban elérhető; Boogie Woogie 100 g szappan - Kizárólag adventi kalendáriumban elérhető; Groovy Fairy fürdőbomba; Snowman 100 g bubbleroon habfürdő - Kizárólag adventi kalendáriumban elérhető; Dream Cream 45 g kéz- és testápoló; Magical Santa fürdőbomba; Gingerbread ajakradír; Marzibain 100 g habfürdő - Kizárólag adventi kalendáriumban elérhető; Snow Fairy 100 g tusfürdő; Candy Cane ajakápoló vaj; Strawberry Santa radírozó zuhanybomba; Jingle Jelly 100 g tusfürdőzselé - Kizárólag adventi kalendáriumban elérhető; Once Upon A Time 50 g kéz- és testápoló; Twinkle fürdőbomba - Kizárólag adventi kalendáriumban elérhető; Bob 100 g szappan - Kizárólag adventi kalendáriumban elérhető; Sleepy 200 g habfürdő; Snowdrift fürdőbomba; Fairy Tail 100 g cukros testradír - Kizárólag adventi kalendáriumban elérhető; Berry Berry Christmas 100 g tusfürdő; Reindeer 130 g habfürdő; Snow Angel 100 g szilárd fürdőolaj - Kizárólag adventi kalendáriumban elérhető; Christmas Eve 75 g illatgyertya - Kizárólag adventi kalendáriumban elérhető; Christmas Morning 100 g habfürdő - Kizárólag adventi kalendáriumban elérhető

 
 
 
Christmas Buds adventi kalendárium
 
Ez az igazán interaktív adventi kalendárium 25 kádfürdős különlegességet tartalmaz, amelyek az egész család számára ünnepi hangulatot teremtenek! A Christmas Buds adventi kalendáriumban Lush klasszikusokat, ünnepi exkluzív termékeket és visszatérő retró kedvenceket is találsz, mint például a Chocolate Santa fürdőbomba, a Snow Angel szilárd fürdőolaj és a Snowman habfürdő.
 
"A csomagolást a gyermekkori babaházas játékok emléke és a Mikulás műhelyéről alkotott elképzeléseim ihlették. Csodálatos lenne, ha valaki megtartaná a dobozt, és babaházként vagy játszóházként használná sok-sok karácsonyon át, így fejlesztve az újabb és újabb generációk képzelőerejét. 
A kalendárium dizájnjában az évek során megformált ‘Christmas Buds’ karaktereim köszönnek vissza, amelyeket az éles szeműek egészen biztosan kiszúrnak korábbi ajándékcsomagokon és kendőcsomagolásokon. A csapatban néhány új karakter is helyet kapott, amelyek termék formájában is megjelennek, ilyen például a Lump of Coal, a Groovy Fairy és a Penguin." - Rachel Norden, a Lush vezető ajándéktervezője
 

Az ajándékcsomag tartalma:
Lump Of Coal fürdőbomba; Groovy Fairy fürdőbomba; Candy Cane többször használható habfürdő 80 g; Penguin fürdőbomba; Gold fun gyurmaszappan 50 g; Mini The Comforter habfürdő 100 g; Toby's Magic Cow fürdőbomba; Snowman bubbleroon habfürdő 100 g - Kizárólag a Christmas Buds adventi kalendáriumban elérhető; Mini Snow Fairy Roll habfürdő 100 g; Catch Me If You Can fürdőbomba; Blue fun gyurmaszappan 50 g; Rainbow habfürdő 100 g; Snowy fürdőbomba; Sunset fun gyurmaszappan 50 g - Kizárólag A Christmas Buds adventi kalendáriumban elérhető; Chocolate Santa fürdőbomba - Kizárólag A Christmas Buds adventi kalendáriumban elérhető; Mini Sleepy habfürdő 100 g; Bronze fun gyurmaszappan 50 g; Butterbear fürdőbomba; Snow Dragon fürdőbomba; Glow Worm fun gyurmaszappan 50 g; Snow Angel szilárd fürdőolaj 100 g - Kizárólag adventi kalendáriumban elérhető; Unicorn Horn habfürdő 100 g; Sleepy Bear fürdőbomba; Reindeer habfürdő 130 g; Magical Santa fürdőbomba

 
 
 
A Lush ajándékcsomagjairól a Lush szavaival:
"Ha Lush-ajándékcsomagot vásárolsz, azzal a világra is pozitív hatással vagy: nemet mondasz az egyszer használatos műanyagok áradatára, támogatod azokat a közösségeket és kézműveseket, akik a kendőcsomagolásokat, szalagokat és természetes papírokat készítik, és olyan csodás összetevőket vásárolsz, amelyek segítik a helyi közösségek és ökoszisztémák regenerációját.
Legyen kicsi vagy nagy, minden Lush-os ajándékcsomagot nagy gondossággal tervezünk és alkotunk meg, a benne megbújó kézzel készült csodáktól egészen a kész ajándékot díszítő szalagig. A Lush azt reméli, hogy a minden kis részletre fordított kiemelt figyelem a szerencsés megajándékozottat is arra ösztönzi, hogy megtartsa a dobozt, ismét használja a csomagolópapírt, vagy új életet adjon a szalagnak.
A Lushnál szenvedéllyel szeretjük és támogatjuk a művészet és alkotás minden formáját, beleértve az alkotó embereket is. Tudjuk mennyire fontos az, hogy dizájnjaink széles skálája a lehető legkülönbözőbb hangoktól és a lehető legkülönbözőbb hátterűektől származzon."
 
------
Fotó: Lush Cosmetics
 
A cikk a LUSH Hungary megbízásából jelent meg.