Így még soha nem láttad Budapestet! – Vadiúj programsorozat vár rád a nyár hátralévő részében

Így még soha nem láttad Budapestet! – Vadiúj programsorozat vár rád a nyár hátralévő részében

Szeress bele újra a fővárosba!

Budapest a világ egyik leggyönyörűbb városa, de lássuk be, hogy ezt magyarként sokszor elfelejtjük, vagy csak egyszerűen megszokjuk. Nem keresünk új programokat, nem fedezzük fel a város eldugott zugait, nem használjuk ki Budapest adottságait, csak sodródunk a mindennapokkal, aminek a főváros csak egy csipetnyi része. 

Pont ezért jött létre a Budapest nyáron nekem kommunikációs kampány, amely maximálisan mellőzi a kliséket, és új oldalról szeretné bemutatni a fővárost a hazai vendégeknek. A pandémia alatt, mondhatni, teljes mértékben korlátozódtak a lehetőségeink az utazás és a programok terén, most viszont, hogy újra kinyílt a világ, szeretnénk megmutatni, hogy a mi gyönyörű Budapestünk is van legalább annyira izgalmas, mint sok más világváros, sőt, ha épp arra van szükségünk, akkor elképesztően pihentető is tud lenni.

 

A budapesti szolgáltatók tehát menő módon összefogtak, hogy olyan vonzó programokat ajánljanak a hazai turizmust választóknak, amelyekben garantáltan nem fognak csalódni, és ami után teljesen más szemmel fognak nézni a fővárosra. Az eseménysorozat augusztus végéig tart, aminek két influenszer is az aktív részese lesz, név szerint Agárdi Szilvia és Galambos-Parti Regina (Bakancslista Magyarország), akik maguk is kipróbálják a programokat, a tapasztalataikat pedig folyamatosan megosztják a követőikkel.

 

De hogyan tudjuk másképp látni Budapestet?

 

Gasztrokalandok

Ha Budapesten vagy, akkor fogadjunk, hogy a legtöbb esetben te is egy gyorsétterembe ugrasz be valami laktató kajáért, igaz? Pedig a főváros tele van olyan különleges helyekkel, amelyeket egyszerűen kötelező kipróbálni nyáron, és ami után teljesen másképp fogsz a gasztronómiához  viszonyulni! Ehhez kínál sok-sok lehetőséget a Budapest nyáron nekem kampány, aminek a segítségével vadiúj ízeket fedezhetsz fel anélkül, hogy külföldre kéne utaznod.

 

Városi séták? Naná!

Budapest gyönyörű, ezt mind tudjuk, ennek ellenére egyáltalán nem biztos, hogy valóban ismered a várost, még akkor sem, ha eredetileg is budapesti vagy. Gondoltál már arra, hogy olyan rejtett, eldugott és minden tekintetben gyönyörű részeit is felfedezd a fővárosnak, amit eddig még soha? A kampány részeként egy szuper kezdeményezésnek hála igazán különleges sétákon vehetsz részt, amelyek után tuti, hogy újra beleszeretsz Budapestbe!

 

Kultúra ON

Az elmúlt időszakban egyáltalán nem volt lehetőség a kultúra közelébe jutni, most viszont felszabadulhatunk. Legyen szó akár a képzőművészetről, akár színházi előadásokról, a Budapest nyáron nekem maximálisan gondoskodik arról, hogy újra feltöltődj kultúrával.

 

Pihenés felsőfokon

Persze, Budapest egy hihetetlenül pörgős nagyváros, ahol a szórakozás reggeltől másnap hajnalig garantált, ha viszont egyáltalán nem erre vágysz, akkor éppúgy megtalálod a tökéletes programot a kampány segítségével. A testi és lelki feltöltődés nagyon-nagyon fontos, Budapest pedig bővelkedik a gyönyörűbbnél gyönyörűbb hotelekben, amit ezen a nyáron nem csak érdemes, de muszáj kipróbálnod!

 

Végül, de nem utolsósorban pedig összegyűjtöttük számodra az összes csatlakozó partnert, aki részt vesz a Budapest nyáron nekem kampányban, hogy fel tudd jegyezni magadnak, pontosan hova érdemes menni a következő időszakban:

Belvárosi Plébániatemplom; Fashion Street; ImagineBudapest; Kempinski Hotel Corvinus Budapest; Ludwig Múzeum; Lupa Sziget; Szamos Csokoládémúzeum; Városmajori Szabadtéri Színpad; Zsidai csoport éttermek

 

EZ A CIKK A BUDAPEST BEAT MAGAZINBAN JELENT MEG. OLVASS MÉG: