Martonvásáron zárul a Fülesbagoly Tehetségkutató-sorozat

Martonvásáron zárul a Fülesbagoly Tehetségkutató-sorozat

Szeptember11-én Martonvásáron, a Brunszvik-Beethoven Kulturális Központ szabadtéri színpadán zajlik az idei utolsó Fülesbagoly Tehetségkutató.
 
 
A verseny során közel 30 díjat adnak át a szervezők, köztük fesztiválos fellépéseket, rádiós játszást, különböző tárgynyereményeket – köztük Audio-Technica mikrofonokat és fülhallgatókat-, lemezkiadást a Music Fashion jóvoltából, videókészítést és online koncertezést az Open Music Channel stúdiójában.
A döntőben megválasztják a legjobb zenészt, a legjobb énekest és énekesnőt, a legjobb dalszövegírót, a legjobb dobost, illetve a legjobb frontembernek átadják a Siklósi Örs Díjat. Az első helyezett automatikusan részt vehet az Öröm a Zene Tehetségkutató nagydöntőjében, ahol a fődíj 3.000.000 forint
A fellépőket ezúttal Andrásik Remo, a Hangszeresek Országos Szövetségének főtitkára, László G. Gerzson, a Music Channel zenei és programigazgatója, Süli András, a Campus Fesztivál programigazgatója és Warnusz Zsuzsa Artisjus-díjas zenepedagógus, zenész, hangszerelő zsűrizi.
 
 
A martonvásári eseményen a 10 döntős koncertjét követően Horváth Charlie ad nagykoncertet. A Fülesbagoly Tehetségkutatók az Öröm a Zene rendszerében jöttek létre, a Hangfoglaló Program támogatásával, 31 zenei szervezet, illetve szereplő partnerségében, a Fülesbagoly Alapítvány szervezésében. További információ a fulesbagoly.blog.hu oldalon található.