WinteRock Minifest

WinteRock Minifest

BulletRaid [PL] I Kiss World I RGB I Paradogs I Superformance I Faded Life I Zerge I Hungry Eyes I Taknyos Lábuly

Maszkura és a Tücsökraj / Muzikum

Maszkura és a Tücsökraj / Muzikum

A MASZKURA ÉS A TÜCSÖKRAJ az újkori magyar dalszerző zenekarok egyik legmagasabb művészi színvonalon muzsikáló bandája, folyamatosan nagy sikerrel koncertezik a hazai klubokban és fesztiválokon. A zenekar hosszú idő után a Muzikumba is visszatér!jegyvásárlás

DJ GOZTH all night long

DJ GOZTH all night long

Január 26-án DJ GOZTH a nagysikerű tematikus előadós estéket most kivételesen mellőzve, egy exclusive HipHop•Trap•RnB zenei felhozatallal készül Nektek, hogy így nyissa meg az évet a VOLT Lokálban.

No Fun At All (SE), Poison Alley

No Fun At All (SE), Poison Alley

A kilencvenes évek skatepunk-punkrock világának egyik kulcsbandája tíz év tetszhalál után, áprilisban jelentette meg új lemezét, és az albumhoz turné is társul.

Csókás Anna I Győző Kriszián I Fodor Erik

Csókás Anna I Győző Kriszián I Fodor Erik

Csókás Annaa - Gitáron kíséri: Győző Krisztián / Vendég: Fodor Erik, Táncosok / Koncertek után:Filléres Rockdiszkó hajnalig (a legjobb metal-folk-gothic-rock-punk-nu slágerekkel és kegyetlen italakciókkal)

Ursus I Manomore I Hammerstrike I Silence

Ursus I Manomore I Hammerstrike I Silence

Silence (instrumental post-rock) - Ursus Quaver (headbanger-rock) - Manomore (Manowar-tribute) - HammerStrike (Hammerfall-tribute) - Filléres Rockdiszkó (a legjobb metal-folk-gothic-rock-punk-nu slágerekkel és kegyetlen italakciókkal)

Érzés

Érzés

Mindenkit nagyon sok szeretettel várunk egy fergeteges rock bulira, az est folyamán a koncert alatt ős Edda dalokat hallhatunk!

TKWT x Fourkmode

TKWT x Fourkmode

A nagyteremben fellépnek a TKWT Őszi Hadjárat mixverseny győztesei, valamint M_fourk és ML91, akiket korábbi eseményeinkről már jól ismerhettek.Mellettük a kisteremben pedig kőkemény dark techno ütemekkel készülünk.

Paul Ritch

Paul Ritch

Black Mamba pres. Paul Ritch, Sikztah, Shabaam

Wannabe

Wannabe

Eljött a feltámadás ideje: elhozzuk Neked az éjszakát, amikor meglódul a múlt, amikor felpendül a ritmus, amikor elalélsz a dallamgyönyörtől. Pop, csillám és szabadság. Egy új fülbemarkoló románc a régi szerelem emlékére.

Firkin

Firkin

Szédületes koncertet ad a vérpezsdítő, őrjítő, lelkesítő ír kocsmadalairól híres Firkin. Az estet felvezeti a Small Things - Blink-182 Tribute. Táncra fel!

TOLDI Live / Dé:Nash / Pe$tipatkány / Lil Iom

TOLDI Live / Dé:Nash / Pe$tipatkány / Lil Iom

Tripladebütre készülnek a pesti tress rap frissen felbukkant kiválóságai. Ironikus hungaristáktól a figyelemhiányos művészhallgatókig lesz minden, folyik majd a lean és a pálinka.

Jumbofat

Jumbofat

A JumboFat grúvosan ötvözi a vintage rock, grunge, blues stílusokat egy kis progresszivitással megfűszerezve. Az első EP „Shaman” címmel meghallgatható és letölthető a zenekar bandcamp oldaláról.jegyvásárlás

Parno Graszt

Parno Graszt

A méltán népszerű kiváló Parno Graszt zenekar, a magyarországi cigány muzsikát legautentikusabb módon játszó együttes nagyszabású koncertet ad ezen az estén népes csapatával a Hajón.