Rendhagyó jazzformációk a Fonóban!

Rendhagyó jazzformációk a Fonóban!

December 4., 20:00:Fiatal jazz zenészek klubja: É...

December 4., 20:00:
Fiatal jazz zenészek klubja: Ég alatti Quartet:

Havonta egyszer fiatal jazz zenészeket látunk vendégül. Az Ég alatti Quartetet idén ősszel hívta életre zenésztársaival Udvardi Márton trombitás. Azon kívül, hogy a jazz hagyatékból merítve feldolgozásokat játszanak, elsősorban saját zenei hangján igyekszik szólni a formáció a zenekarvezető és Baló Sámuel, zongorista szerzeményein keresztül. A ritmusszekcióban Ujváry Flóra bőgőzik és Hermán Dominik dobol. A belépés ingyenes!


December 6., 18:30:
2x2 jazzkoncertek: Balázs Elemér - ifj. Szakcsi Lakatos Béla, Lakatos P. Krisztián - Zana Zoltán; Kathy Horváth Lajos - Szakcsi Lakatos Béla duó:

A Fonóban ismét 2x2 jazz - a szokatlan felállású kisformációkat bemutató sorozat. Ezúttal a jazzélet kiemelkedő alakjait láthatjuk színpadon, így együtt játszik majd Kathy Horváth Lajos és Szakcsi Lakatos Béla, akik hegedű-zongora duója miatt már önmagában érdemes eljönni; de itt lesz Balázs Elemér is, a legjobb hazai jazzdobos és ifj. Szakcsi Béla is, akik külön-külön saját formációikkal is visszatérő vendégek a házban, a sor pedig folytatódik….