Lombos el Marci és a Juhász Attila Jazz Septet az Orfeumban

Lombos el Marci és a Juhász Attila Jazz Septet az Orfeumban

Voodoo szertartás a Nagykörúton.

Lombos Márton szövegíró,dalszerző énekes első, önálló szólóalbuma tavaly nyáron látott napvilágot, Voodoopest címmel. A lemezt bemutató koncertsorozat helyszíne ezúttal is a főváros legendás belvárosi klubja, az Orfeum lesz. A fellépők által „háztartási jazz *”-ként jellemzett est folyamán az egyedi atmoszférájú klubban a Voodoopest dalai mellett aktuális, közéleti témák is terítékre kerülnek, könnyed, oldott formában. A mostani alkalom vendégeként Huzella Júlia színésznő is közreműködik.

A Voodoopest album, Lombos El Marci „felnőtt meselemeze”életszagú, dalszövegeihez a hazai jazz színtér favorit csapata, a Juhász Attila Jazz Septet teremtette meg a minőségi, de egyben közérthető smooth jazz hangulattal átitatott muzsikát. Az est hangulatát naprakész közéleti témákat is boncolgató konferanszié mellett a fővárosi mulatók egyik legszebb ékköve, a kultikus jelentőséggel bíró Orfeum atmoszférája teszi még egyedibbé szókimondó, bohém kávéházi hangulatot kölcsönözve az aktuális üzeneteket is hordozó, vidám estének.

Lombos Márton dalszövegíró énekes egyik legismertebb dala a Group'N Swing együttesnek írt Retikül című sláger, amely a Ridikül című műsor főcímdala. Jelenleg a Dumaszínház és a Gólem színház közös darabjának, a Zs kategóriának a zenei rendezője, és egyik írója.

*A háztartási jazz:
könnyen emészthető
ízletes: kis falatokban és nagy mennyiségben,bármilyen ital mellé fogyasztható
márkafüggetlen
igézően eredeti receptúra alapján készült
egyedi és minőségi kivitelezés
pazar társasági élmény
minden korosztály számára ajánlott
káros mellékhatásoktól mentes
100%-ban természetes alapanyagokból; mesterséges színezéket, ízfokozót, egyéb egészségkárosító adalékanyagot nem tartalmaz
glutén-, laktóz- és csíramentes
kényelmes fogyasztási lehetőség exkluzív környezetben: csak az Orfeumban kapható.
A nem létező mellékhatások és rizikófaktorok tekintetében olvassa el az alábbi ismertetőt, vagy kérdezze meg programajánlóját, jazz-zenészét!

Lombos El Marci és a Juhász Attila Jazz Septet: Voodoopest

Könnyed smooth jazz, és a szókimondó kávéházi hangulat újabb találkozása.
Vendég: Huzella Júlia

Orfeum, a pesti mulató
2015 05.20.
Kapunyitás 20.00
Programkezdés 21:00
Vacsorázási lehetőség: 23:00-ig.

Web:
http://www.orfeumclub.hu
https://www.facebook.com/LombosElMarci?fref=nf
http://voodoopest.hu