Kozmosz! vs Uzipov @ A38

Kozmosz! vs Uzipov @ A38

Alig egy héttel azután, hogy az Uzipov megmutatta a Barbában, miként érdemes feldolgozni egy Ganxsta-dalt, ma este egy kilométerrel északabbra, az A38-on saját dalokkal támad a trió, a beszólogatós pop-punk uralkodóival, a Kozmosszal!

Igen, a Kozmosz az a hangos, gúnyos és reménytelenül optimista punkzenekar, amely Schmitt Páltól kezdve a 2010 óta aktív összes miniszterelnökig mindenkit elküldött a szerintük megfelelő helyre, és tavasszal nagy zajjal mutatta be első nagylemezét, a Nyugalom, a helyzet változatlant a Hajó tetőteraszán. Akkor eljátszották az egész lemezt és még sok más mindent, most meg egy erős best of válogatást hoznak, hiszen azóta csak fesztiváloztak, és nem játszottak a városban. Ez lesz az egyetlen őszi budapesti koncert! Lemez ingyé': https://kozmosz.bandcamp.com/

 

 

Az Uzipov zenekar elsődleges céljának a közérthető rockzene és a mély szövegek nyers erővel arcul csapó ötvözetének megteremtését tekinti. Első lemezük 2014-ben jelent meg Bazaltkockák címmel, melyet a tavalyi év folyamán egy Uzipov+Subscribe+IHM turné keretein belül az egész ország megismerhetett és üdvözölhetett. Az egyértelműen pozitív fogadtatásban részesült albumról immár 2 klip is készült melyek megtekinthetőek a zenekar youtube csatornáján.

https://goo.gl/UwfU62

 

 

 

Event: https://www.facebook.com/events/971089252947797/