40. Jubileumi Piramis Nagykoncert a Track-ben

40. Jubileumi Piramis Nagykoncert a Track-ben

A legendás csapat aktuális felállása szeptember 18-i jubileumi koncertjén felidézi legnagyobb slágereit az ős-Mini és az Acoustic Gallery társaságában.

Akik sérelmezik, hogy a Piramis immár nem a klasszikus felállásban játszik, azok vélhetően nem vesznek figyelembe egy apróságot: 40 év életkorban is sok, nem hogy egy zenekar tagjaként. Márpedig Závodi Jánosék 4 évtizeddel ezelőtt alapították meg a hazai színtér egyik legsikeresebb klasszikus rockzenekarát. 

2015-ben 40 éves a legendás Piramis együttes. A csapat a jelenlegi felállásban hat esztendeje járja az országot, pontosabban nem csak hazánkat, hanem a környező országokat is (Szlovákia, Románia, Szerbia, Ukrajna). Számtalan fellépéssel a hátuk mögött 2015-ben is tovább koncerteznek, hogy a mai generációnak is átnyújthassák azt az életérzést, amit az együttes annak idején is adott.

Januárban, hosszú hallgatás után a Barba Negra Music Club színpadán újra a budapesti közönség elé lépett az ötös, a jubileumi évad első fellépéseként. Már akkor tudták, hogy ebben az évben még találkozni kell a szeretett közönséggel a fővárosban. Erre a találkozásra szeptember 18-án kerül sor a Barba Negra Track színpadán, ahol a négy évtized szeretetét és energiáit hozzák el a srácok!

A hangulat bemelegítésért Koroknai Árpád (P.Box) duó formációja, az Acoustic Gallery felel.

Jegyár: 2900 Ft