5 év Beatles a The Bits-szel

5 év Beatles a The Bits-szel

The Bits 5 éves szülinapi koncert április 7-én a Muzikumban!

A The Bits 5 éves szülinapi koncertjén a jelszó szórakozás, hangulat és a legjobb buli a hétvégén, április 7-én a Muzikumban!

Ki ne ismerné a Beatlest? A zenekar, mely a 60-as években beírta magát a történelembe, mi több egyedüliként a történelem könyvekbe és gyökeresen megváltoztatta a könnyűzenét. Ki ne ismerné a She loves you, Yesterday, Let it be vagy a Hey Jude című örökzöld és örök érvényű slágereket?
 
 
A The Bits (Hungarian Beatles Supergroup) - Beatles emlékzenekar azért alakult meg, hogy színpadra vigye élőben, koncertszerűen ezeket a dalokat eredeti nyelven, ragaszkodva a zenei alapokhoz. Miért Supergroup? A zenekart alkotó négy zenész jól ismert budapesti blues és Angolszász-vonulatú zenekarok frontemberei, akik számtalanszor megfordultak Nyugat-európai színpadokon és a tengeren túlon is. A tagok Beatles szeretete, tapasztalata és zene iránti alázata garantálja a profi megszólalást és az ebből következő jó hangulat maradandó élményt szerez az őket hallgató fiataloknak és örökifjaknak.
 
 
A zenekar tagjai:
Zsolt Derecskei - Guitar, piano, vocals
Balázs Bakó - Drums, vocals
János Bárth - Guitar, vocals
Albert Kasléder - Bass, vocals

Jegyekért katt ide!

Az eseményért pedig a képre!

Helyszín