58, PAKOLJ BE A ROBOTBA!

58, PAKOLJ BE A ROBOTBA!

2019 első hétfőin 17 kiválasztott zenekar veszi birtokba a színpadot!

A frissen alakult rockzenekarok többsége szinte bárhol hajlandó lenne koncertezni, csak hogy megmutathassa magát. Akkor már miért ne egy remek helyen tennék?! A Robot elsősorban nekik biztosít fellépési lehetőséget január és február hétfőin, ahol italakciókkal és ingyenes belépővel várják a vendégeket, a koncertek után pedig a kiválasztott rock DJ-k pörgetik majd a leghúzósabb dalokat.
 
Rockstar Magazin heti sorozatában megismerhetitek a feltörekvő zenekarokat. Február 18-án az 58 pakol be a Robotba!
 
 
Kik vagytok? Hogy határoznátok meg a zenéteket?
 
Mi vagyunk az 58. Zenekarunkat 2017 nyarán alapítottuk, Vitéz Juli (ének, bass), Hegyes Dániel (gitár) és Dósa-Bugner Botond (dob). Akkoriban a Közvágóhídon próbáltunk, ami a Soroksári út 58 szám alatt található, nevünket is ez adta. Célunk olyan zenét játszani, amiben kiélhetjük a progresszív zenéhez való kötődésünket, mindezt úgy, hogy az "átlag zenehallgató” számára is élvezhető legyen. Szeretnénk átadni egy csepp őrültséget és azt a sok energiát és lendületet, amit a zenélésbe beleadunk. Zenekarunk a „csajfrontos powertrio” kategóriába sorolható. Stílusunkat többek között a Tool és a Twelve Foot Ninja inspirálta, melyeket jazz és funky elemekkel ötvözünk. 
 
 
 
 
Mit vártok a „PAKOLJ BE A ROBOTBA!” eseménytől? 
 
Szeretnénk megismertetni a zenénket az arra járókkal, hiszen annyi stílus keveredik benne, hogy, bárki találhat benne kedvére valót, mi pedig örülünk, ha akárcsak egy kis szeletével is azonosulnak a nézők. Tisztában vagyunk azzal, hogy rétegzenét játszunk, ezért szeretnénk megtalálni a közönségünket. Ha csak egy embert is boldoggá teszünk és viszontlátunk más koncertjeinken, már boldogok leszünk.
 
 
Miért pont a ti bulitokra lesz érdemes ellátogatni? 
 
Sokan neveznek őrültnek minket, amit ha visszanézek egy koncertfelvételt, maximálisan meg tudok érteni. Ezt az őrültséget és lendületet szeretnénk átadni és egy fergeteges bulit csapni. Amit ígérhetünk: sok páratlan ütemmutató, zs-re hangolt gitárok irreálisan sok húrral, remek hangulat és arcletépés. Robot készülj, jövünk!
 

Helyszín