Repülj velünk a 80-as évekbe!

Repülj velünk a 80-as évekbe!

II. Rockstars Not Dead - 80's Glam & Classic Tribute Fesztivál

Emlékszel rá?...Te is átélted? Hiányzik? Hallottál róla? Minden vágyad korzózni a Sunset Stripen? Tudni akarod, mi kezdődik úgy, hogy: "Günter, Glieben, Glauhen, Globen"?
 
Ülj be velünk lelkünk DeLorean-jébe és hagyd, hogy elrepítsünk a nagy hajak, színes göncök, fények és a legóriásibb, legkirályabb zenék világába!
 
A több mint kétórás, erőteljes koncerten végre élőben szólalnak meg a legnagyobb alapvetések a "Lázadás Évtizedéből", a budapesti dallamos metal és rock színtér kiválóságaitól! 
 
A klasszikusok mellett ritkaságok és kultikus nóták is felcsendülnek, olyan bandáktól, mint a Bon Jovi, a Def Leppard, a Mötley Crüe, a Europe, a Kiss, a Van Halen, a Winger, a Whitesnake, a Poison, az L.A. Guns, a Faster Pussycat, a Journey, és és és és...
 
Repülj velünk a 80-as évekbe!
 
 
 
Ezenkívül szintén nagyon fontos résztvevő a Reckless Roses, akik az EU legtökösebb Guns ’n Roses bandája és Írországtól Dubai-g rugdossák ki a klubok, koncerttermek falait. Nemrég egy teljes hétig tartó EU turnén vettek részt, mindenhol rengeteg látogatóval. Náluk nincs mellébeszélés, kecmec, csak a circa ’92-es GNR érzés, tökösen, lazán és hangosan, úgy hogy 3 nap múlva is a Mr. Brownstone-t énekled.
 
A nagyterem tökéletes ívét az ország egyetlen Bon Scott korszakos AC/DC tribute bandája adja. A debreceni srácok „csak” annyira jók, hogy őket választották az év végi Főnix Csarnokos Tankcsapda buli afterparty-jának a zenekarává.

A Dürer középső termében a metal 4 különböző időszaka előtt tisztelegnek a bandák.
Kezd az folkos Eluveitie tribute Eravistae, a 10-es évekből, aztán jön a 4Oz., Ozzy legjobb dalaival, a 80-as évekből, aztán a Judas Best, akik a Priest sokévtizedes klasszikusai előtt tisztelegnek, majd a végén a Nightquest, akik a Nightwish szárnyaló operametalját adják elő a 90-évektől kezdve.
 
A kisterem 3 bandája a hard rock és a heavy metal első korszakába visz minket, olyan előadók dalaival, mint a Uriah Heep, Dio vagy a Black Sabbath, míg az egyetlen kakukktojás, a csajos Late Night Sex, amely a 10-es évek szomorkás hard rock sztárbandája a The Pretty Reckless előtt tiszteleg.

Helyszín

Jegyvásárlás