A rakodópart alsó kövén

A rakodópart alsó kövén

Tensnake / 06.21. / Pontoon

 
Júniusban a főváros tengerpartján, a Lánchíd pesti lábának jobb oldalánál található urbán-underground zugpart ad otthont a pompás (és ingyenes!) kis házibulinak, ahol a pazar panorámát a Duna-parti napszállta szolgáltatja.
 
A Hamburgban született producer/lemezlovas diszkón, soulon, boogie-n, house-on, funkon és a manapság is oly divatos 80-as évek pophangzásain nevelkedett, amik kétségtelenül tetten is érhetők muzsikáiban. Elég széles és színes a zenei palettája, amit mi sem bizonyít jobban, hogy eddig olyan előadóknak remixelt, mint a Boys Noize, Scissor Sisters, Goldfrapp, Little Dragon, Lana Del Rey, Pet Shop Boys, London Grammar.
 
Persze saját hangok terén sem kell félteni: 2014-ben jelent meg debütáló nagylemeze, a „Glow”. Tensnake már harmadik alkalommal dönti bugilázba a Pontoon közösségét, és mivel három a magyar igazság, kötelező ott lenned. Add át magad a naplementés vibe-nak, koktélozgass, dülöngélj, bólogass, gyújts rá, hisz itt lehet, nézd a finom kis groove-okra mozduló lágy habhullámokat, pattanj a flow-val, vedd át az ütemet.
 
Ha nem vagy biztos a dologban, indítsd el a „Feel Of Love” vagy a „Good Enough to Keep” című tánctérropogtató opuszokat, egyből minden tiszta lesz.
 
 

Helyszín