A Rock ’N’ Roll triumvirátus!

A Rock ’N’ Roll triumvirátus!

The Trousers, Reverend Backflash (AT) és Peter Kovary & the Royal Rebels koncert a Gödör Klubban

November 16-án, csütörtökön három hamisítatlan R’N’R csapat lép a Gödör Klub színpadára. A Kőváry tesók által vezetett zenekarok, a The Trousers és a Peter Kovary & the Royal Rebels mellett az osztrák garázs-rock ász, a Reverend Backflash mutatja meg magát ismét a magyar fővárosban, majd ráadásként másnap a dunaszerdahelyi (SK) Soul Hunter Music Clubban.

A garázs rock hazai zászlóshajója, a The Trousers jelenleg ’Invisible Darkness’ című ötödik nagylemezén munkálkodik. Az albumról már kaphattak ízelítőt azok, akik nyár végén elcsípték a zenekart az A38 hajón, és az új szerzemények feltehetően a Gödör-koncertről sem hiányoznak majd a Trousers-„klasszikusok” mellől. Az új lemez megjelenését követően 2018 tavaszán hazai és európai turnéra indulnak Kőváry Zoliék, így mindenképp ajánlott ott lenni november 16-ai koncerten!

 
A Peter Kovary & The Royal Rebels csapata a Stones-os, Black Crowes-os klasszikus irányvonalat képviseli, debütáló lemezük idén februárban jelent meg, ’Halfway Till Morning’ címmel. Az album remek kritikákat kapott kül- és belföldön egyaránt, a lemezhez 4 videoklip is készült, az „It’s a Riot” c. nóta pedig A Dal című eurovíziós válogató legjobb 30 felvétele közé is bekerült. A srácok azóta túl vannak az első közép-európai turnén, és az újabb dalok is készülőben vannak.
 
 
A bécsi Reverend Backflash 13 évnyi koncertezés alatt már szinte teljes Európát bejárta, ezalatt olyan zenekarokkal adtak közös koncertet, mint a The 69 Eyes, a Turbowolf, Adam Bomb, vagy a Reno Divorce. Zenéjüket a tökös riffekből épülő R’N’R himnuszok és a fülbemászó power pop dalok jellemzik. Két lemezt (Who's The Man“, 2010 / Every Night, 2013) követően a Holy Shit című EP-vel jelentkeztek tavaly. 2017-ben rögzítették új nagylemezüket, mely előreláthatólag 2018 tavaszán jelenik meg, amelyről néhány dalt hallhatunk mostani budapesti fellépésen is. A lehengerlő koncertbandaként számon tartott osztrák négyesfogat a tökéletes recept a hajnalig tartó bulihoz!
 

Helyszín