ALTUM, PAKOLJ BE A ROBOTBA!

ALTUM, PAKOLJ BE A ROBOTBA!

2019 első hétfőin 17 kiválasztott zenekar veszi birtokba a színpadot!

A frissen alakult rockzenekarok többsége szinte bárhol hajlandó lenne koncertezni, csak hogy megmutathassa magát. Akkor már miért ne egy remek helyen tennék?! A Robot elsősorban nekik biztosít fellépési lehetőséget január és február hétfőin, ahol italakciókkal és ingyenes belépővel várják a vendégeket, a koncertek után pedig a kiválasztott rock DJ-k pörgetik majd a leghúzósabb dalokat.
 
Rockstar Magazin heti sorozatában megismerhetitek a feltörekvő zenekarokat. Február 4-én az Altum pakol be a Robotba!
 
 
Kik vagytok? Hogy határoznátok meg a zenéteket?
 
Mi vagyunk az ALTUM! 2015-ben Nyíregyházán alapult, de jelenleg Budapesten működő pop-rock zenekar. Idén jelenik meg első kislemezünk, melyen 5 saját szám szerepel! Dalainkban a lírikus motívumok mellett egyaránt felfedezhetőek a dallamos rock&roll elemei. Célunk az önfeledt szórakozás és szórakoztatás! Az ALTUM erejét az adja, hogy minket nem csak a zene, hanem a rengeteg közös élmény, barátság köt össze és ez a próbáinkon, koncertjeinken és dalszövegeinkben is megmutatkozik!
 
Mit vártok a „PAKOLJ BE A ROBOTBA!” eseménytől?
 
Szeretnénk, ha az eseménysorozat kapcsán még több emberhez eljutna a zenénk, és új kapcsolatok, lehetőségek nyílnának meg előttünk!
 
Miért pont a ti bulitokra lesz érdemes ellátogatni?
 
Ha szeretnél egy jót bulizni, túllendülni a vizsgaidőszak fáradalmain, vagy csak kieresztenéd a gőzt hétfő este, akkor ott a helyed február 4-én a Robotban! Végül, de nem utolsó sorban: DALPREMIER! Itt debütál a legújabb számunk, a "You Belong To Me"! 

Helyszín