Az 1985-88 közötti EDDA-éra dalai élőben a Barba Negra Track-ben

Az 1985-88 közötti EDDA-éra dalai élőben a Barba Negra Track-ben

Augusztus 5-én újra nyílt nap a Zártosztályon: Csillag Endre, Mirkovics Gábor, Donászy Tibor, Sipos Péter, Lázár Zsigmond!

Augusztus 5-én újra nyílt nap a Zártosztályon! Lehet ezt az őrületet fokozni? Jelentjük IGEN!
Elfogadta a "őrültek" meghívását egy igazi "bakancsos" úriember: Barta Alfonz "Talfi” az EDDA alapító tagja, billentyűse egyenesen Floridából érkezik, hogy csatlakozzon a fiúk nyári nagyszabású koncertjéhez. A Zártosztály műsorának gerincét eddig az ő korszakukban született 85-88 közötti EDDA dalok alkották. Talfi csatlakozásával azonban elhárult egy akadály és augusztus 5-án már a "bakancsos" fellállás legnagyobb gyöngyszemeit is hallhatja a nagyérdemű. Talfi utoljára 2000-ben lépett fel a 20 éves Edda jubileumi koncerten. Igazi kuriózum lesz újra az eredeti előadótól ,hangszerelőtől, billentyűstől hallani többek között az olyan számokat, mint a Minden sarkon, a Kölyköd voltam, az Álmodtam, vagy épp a Hűtlen.
A zenekar tehát kiegészülve Talfival kizárólag 80-as évek gyémánt- és platina lemezes dalaiból szemezget, megidézve ezzel a hőskorszakot. Természetesen egy-két új dal is felcsendül, ahogy azt már megszokhattuk a fiúktól.
Vendég Abaházi Csaba új zenekara a MégEgyKör.

Sztárvendég: Barta Alfonz " Talfi"
Vendég: MégEgyKör zenekar

Csillag Endre " Csuka"
MIrkovics Gábor " Zserbó"
Donászy Tibor " Tipcsi"
Sipos Péter " Sipi"
Lázár Zsigmond " Kakaós"

Jegyár: 1800 Ft