Az utolsó koncert egy végtelen történetben!

Az utolsó koncert egy végtelen történetben!

Roni Size, Foreign Beggars, Current Value, 10.11., Akvárium Klub

Október 11-én egy végtelennek tűnő nemzetközi buli veszi kezdetét az Akvárium termeiben.
 
A MOJO & Pesti Műszak bemutatja a már feloszlását bejelentő, utolsó budapesti koncertjét adó Foreign Beggarst. Megannyi őrült buli és sikeres év után most van lehetőség utoljára méltón búcsúztatni a zenekart a kisteremben, ahová érdemes időben érkezni a korai kezdés miatt!
 
Őket MC Kemon és a vinyl warrior beatboxer DJ Q-Cee követi, hogy tovább fokozzák az amúgy is felhevült hangulatot. 23:30-tól az estet egy dupla lemezbemutató követi, ugyanis a drum & bass talán legnagyobb különce, a német Current Value uralja le a színpadot. Az idén két albummal is jelentkező előadó a kishallban lép fel a Bladerunnaz prezentálásában. Két lemeze közül az egyikkel a Souped Up Recordsnál, a másikkal a MethLab Recordingsnál debütált. 
 
Ezzel párhuzamosan a nagyteremben Roni Size, Krafty Kuts és MC Dynamite fognak zúzni. Most jött el annak az ideje, hogy Roni először lépjen fel az Akváriumban egy klubkoncert keretén belül. A bristoli drum & bass varázsló mellett a breakbeat mestere Krafty Kuts dobja meg az est fényét., a hidat pedig MC Dynamite képezi, aki mindkét DJ oldalán bizonyította már, hogy kevés jobb ceremóniamester van nála.
 
 

Helyszín