Blues, kolbász, békesség

Blues, kolbász, békesség

Pribojszki Mátyás Band és barátai a Muzikumban

A Pribojszki Mátyás Band zenei stílusa egészen sajátos, szűk műfaji keretek közé nem szorítható, alapvetően vidám, improvizációkkal teli igényes blues zene, a dallamos jazz és a dinamikus groove keveréke, erős funky érzésekkel.

A nagysikerű ez év eleji nyitókoncert után a 2017-es évet ugyancsak egy KOLBÁSZKÓSTOLÓVAL EGYBEKÖTÖTT ráadáskoncerttel zárja a PRIBOJSZKI MÁTYÁS BAND zenészbarátai közreműködésével december 9-én a Muzikumban.

Ahogy legutóbb, ezúttal is a kóstolóról maga Mátyás személyesen gondoskodik, aki saját készítésű eredeti békéscsabai házikolbászait prezentálja a kedves bluesszerető közönségnek. További extraként meglepetésvendégeket hív a zenekar a színpadra maguk mellé zenélni. Vétek lenne kihagyni!

Online jegyvásárlás itt.

Pribojszki Mátyás –az egyik legismertebb hazai és európai szinten is jegyzett, elismert szájharmonikás, aki szólóban, különböző formációival, valamint zenekarával a Pribojszki Mátyás Band-del már keresztül-kasul bejárta Európát több, mint 30 országban koncertezett és itthon is alig akad olyan klub vagy fesztivál, ahol ne lépett volna fel a csapat. Az elmúlt több, mint tíz évben 4 nagylemezt, 1 dvd-t jelentetett meg a zenekar.

Helyszín