Csokit vagy csalunk!

Csokit vagy csalunk!

Mutatjuk a legvérfagyasztóbb koncerteket

Ezen a napon leakaszthatod a pókhálót a falról, fejedre billentheted a boszorkánykalapot, csordogálhat a művér az arcodon, kunkorodhatnak a festett bajszok, és rejtélyes maszkok fedhetik le az arcokat.
 
Halloween estéjén annyi jó koncert lesz Budapesten, hogy ettől még a holtak is táncra perdülnek és előbújnak, hogy kísértsenek. Szellemes bulik, rém-rap, halál-metál.
 
Mutatjuk a legvérfagyasztóbb koncerteket.
 
A Dope Calypso sportot űz abból, hogyan csináljon hülyét magából, és a halloweent is a vicces oldaláról közelítik meg. Ők a halálkomolyan vett idióta jelmezek mesterei, és még az ominózus A cápa című film főhőse is menten ráharapna erre a koncertre. Vagy csak beállna háttértáncosnak.
Dope Calypso Halloween, ELLÁTÓház, 10.31.
 
Abszurd, sötét és gunyoros előadással, éppen halloween napján, 30. születésnapján tér vissza az A38-ra a The Tiger Lillies. Az avantgarde társulat hullafehérre maszkolt tagjai egy igazán formabontó zenei-színházi produkcióval és hátborzongató tangóharmonikával ragadja magához a lelkeket.
The Tiger Lillies, A38 Hajó, 10.31.
 
A Bohemian Betyars olyan bulit csap síppal, dobbal, nádihegedűvel, hogy arra még az ördög is táncra perdülne. A betyárok ráadásul muzsikájukkal a bujdosó, rabló betyárlovasok szellemeit idézik meg ezen az este, hogy végre jól kimulassák magukat.
Bohemian Betyars Halloween, Akvárium Klub, 10.31
 
Rímeket rappelő rémek lepik el az Analog Music Hallt a város legnagyobb beöltözős underground hiphopbuliján. A szeánszt a TheShowCrew, a DSP és az NKS celebrálják, ha pedig jelmezben mész, egy welcome-bájitalra is vendégük vagy.
Rap Halloween, Analog Music Hall, 10.31.
 
Egy éjszaka, amikor a vérfarkasok ismét megugatják a Holdat és falkákba verődve indulnak zsákmányra vadászni. Az idei FarkasNapon az Akela farkasfalkája két új taggal lép színpadra, de velük tart a Rebel és az Atomic is az Instantban.
XXIV. FarkasNap, Instant, 10.31
 
Közel kétórás rendhagyó show-val tiszteleg Alice Cooper nagysága előtt Európa legjobb Alice Cooper tribute csapata. Egy sztori elmegyógyintézetről, gyilkosságokról, meghasadt lélekről, a pokolról és a megtisztulásról a legjobb Alice Cooper-slágerekkel.
The Alice Cooper Tribute Show, BackStage Pub, 11.01.
 
A sötétség ünnepe újra itt van, hadrendbe szólítja az éjszaka összes teremtményét, hogy egy háromnapos metálőrülettel adják át magukat a dübörgő tombolásnak. A Metal Halloween ezúttal is arcleszakító zenekarokkal készül, hogy együtt alászálljunk a sötétség bugyraiba: itt lesz a Flout, a Heedles Elegance, az Over My Dawn, a Waiting For Violet, a Leaves of Autumn, a Snailgardn, a WTTD, a Fall From Everest, a Hypnos, a Nest of Plagues, a Plasticocean, a Komodo-Collisborn, az Arkas, a Vanta és az 58 is utolsó koncertjével.
Budapest Metal Halloween, S8 Underground Club, Dürer Kert, 10.31. – 11.01.