David Lynch alkotótársa áprilisban visszatér Budapestre

David Lynch alkotótársa áprilisban visszatér Budapestre

Chrysta Belláprilis 7-én a Dürer Kertben

A 2017-es teltházas koncertje után idén április 7-én visszatér a Dürer Kertbe Chrysta Bell! David Lynch alkotótársaként és Twin Peaks szereplőként is ismert énekesnő ezúttal a március elején megjelenő, negyedik, Feels Like Love című albumának anyagát hozza majd el a magyar közönségnek.

Az énekesnő a friss lemezén zenei világának egy sötétebb oldalát tárja a rajongók elé. Az új dalokban nem egyszer new wave, post punk és disco hatások köszönnek vissza, mindez abban a Chrysta Bell-re jellemző, átható és erőteljes előadásmódban, amely azonnal beszippantja a hallgatót.

Az elmúlt hét évben a művésznő és zenekara több mint 90 országban lépett fel, valamennyi alkalommal elvarázsolva a közönséget. A lüktető, érzelmekben dús zene, Chrysta Bell éteri jelenléte és a rendkívül átható énekhang szinte hipnotizálja a jelenlévőket. Nem csoda, hogy az énekesnő olyan kaliberű művészre is hatással volt mint, David Lynch, akivel nem csak a Twin Peaks-ben játszott szerepe köti össze, de megannyi közös zenei alkotás és klip is született, és születik a mai napig a barátságuk jegyében.

E tavasz pedig egy igazán szerencsés együttállás a David Lynch képviselte unikális művészeti világ rajongóinak, hiszen nem csak Chrysta Bell megkapó, éteri zenéjét élvezhetik majd a fővárosban, hanem a Budapest Fotófesztivál 2019 keretében a David Lynch: ’Small Stories’ kiállítása is megtekinthető lesz a Műcsarnokban március 1. és június 2. között.

Helyszín

Jegyvásárlás