Dragons and Witches Tour: Bloodbound, Crystal Viper, Thobbe Englund és Rexoria Budapesten

Dragons and Witches Tour: Bloodbound, Crystal Viper, Thobbe Englund és Rexoria Budapesten

Április 2. // Barba Negra

Április másodikán különleges turné állomása lesz Budapest. A Barba Negra Music Club-ba érkezik a svéd prog metalos Bloodbound, a lengyel Crystal Viper, az ex Sabatonos Thobbe Englund új bandájával és az egészen fiatal finn melodikus brigád, a Rexoria.
 
War Of Dragons címmel február 24-én jelent meg a Bloodbound hetedik nagylemeze, a 2014-es Stormborn folytatása.  
 
"Korábban már rengeteget turnéztunk olyan zenekarok vendégeként, mint a Sabaton, a Hammerfall és a U.D.O.. Úgy éreztük, hogy eljött az ideje egy saját turnénak is, hiszen így egy teljes koncertet kaphatnak a rajongók, nem csupán egy rövidített programot. Egy erős csomagot akartunk összeállítani, így elhívtuk a turnéra a szintén AFM kiadós Crystal Vipert, akik ugyancsak egy headliner programmal készülnek, de lesz egy nagyon különleges vendégünk is, a barátunk, Thobbe Englund (ex-Sabaton) és a gyilkos új csapata! Thobbe ezen felül másodgitárosként is fellép velünk, ugyanis Henrik Olsson nem tud eljönni a tavaszi turnéra."
 
A Crystal Viper "Queen of The Witches", Thobbe Englund pedig “Sold My Soul” című, nemrégiben megjelent lemezét mutatja be a hazai közönségnek.
 
 
 
❒ Oline jegyvásárlási lehetőségek:
 
❒ Jegyelővételi pontok:
  ►BARBA NEGRA jegypénztár
  ►Hammer Zenebarlang
  ►CD PINCE
  ► Headbanger
 
❒ JEGY AKCIÓK:
► Bloodbound + Battle Beast kombinált bérlet: 7.499 Ft (csak a Barba Negra online felületen)
► Sabaton / Accept / Twlight Force jegy mellé: csak 999 Ft
(váltható a Hammer Zenebarlangban, már megváltott érvényes Sabaton jegy mellé, annak felmutatásával, minden Sabaton jegyhez 1 Bloodbound jegy vásárolható kedvezményes áron.)

Helyszín