Évzáró R’N’R buli a Robotban

Évzáró R’N’R buli a Robotban

The Trousers, Peter Kovary & the Royal Rebels, Amberjack

Ha úgy érzed, legyőzött a karácsonyi kajakóma, és szeretnéd újra a maximumra pörgetni magad, van egy bulink a számodra, amivel fricskát mutathatsz a téli punnyadásnak. December 29-én, pénteken ugyanis a budapesti Robotban játszik három kiváló rock and roll csapat, a The Trousers, a Peter Kovary & The Royal Rebels, valamint az Amberjack, ami egyúttal a BUDAPEST ROCK CITY című rendezvénysorozat debütálása. A sorozattal a szervezők a hamisítatlan rock and roll zenét játszó hazai és külföldi bandáknak szándékoznak teret biztosítani.
 
 
A garázs rock hazai zászlóshajója, a The Trousers jelenleg ’Invisible Darkness’ című ötödik nagylemezén munkálkodik. Az albumról már kaphattak ízelítőt azok, akik nyár végén elcsípték a zenekart az A38 hajón, az ősz folyamán a Gödörben, esetleg a Junkies előtt Pécsett vagy Szekszárdon. Az új szerzemények a Robotban adott koncertről sem hiányoznak majd a Trousers-„klasszikusok” mellől. Az új lemez megjelenését követően 2018 tavaszán hazai és európai turnéra indulnak Kőváry Zoliék, így mindenképp ajánlott ott lenni az év végi bulin!
 
 
A Peter Kovary & The Royal Rebels csapata a Stones-os, Black Crowes-os klasszikus irányvonalat képviseli, debütáló lemezük idén februárban jelent meg, ’Halfway Till Morning’ címmel. Az album remek kritikákat kapott kül- és belföldön egyaránt, a lemezhez 4 videoklip is készült, az „It’s a Riot” c. nóta pedig A Dal című eurovíziós válogató legjobb 30 felvétele közé is bekerült. A srácok azóta túl vannak az első közép-európai turnén, az újabb dalok is készülőben vannak, amelyek közül párat már hallhatunk is a várva várt előszilveszteri csapatáson!
 
 
Szenvedélyes és energikus rockzene – ez az Amberjack. A budapesti hardrockerek zenéjét meghatározza a blues iránti odaadásuk, de country-, soul-, és grunge-hatások is fűszerezik nagyszerű muzsikájukat. A 2015-ös bemutatkozó EP-jük (Hookup) után idén jelent meg első nagylemezük (Storm), amelyet teltházas budapesti klubkoncertek után Magyarország legmenőbb városaiban mutatnak be, a Supernem vendégeként. Miután megnyerték a Peron Music 2017-es tehetségkutatóját, a világhírű dél-afrikai blues-gitáros, Dan Patlansky előtt léptek fel az A38 hajón, majd Ganxsta Zolee és a Kartel előtt is játszottak az elmúlt időszakban.
 

Helyszín