Ez nem egy laza egyéjszakás kaland!

Ez nem egy laza egyéjszakás kaland!

BeActive Night – A legmozgalmasabb fesztivál 2019. szeptember 28., Tüskecsarnok

Manapság szerencsére egyre divatosabb rendszeresen mozogni, így nem csoda, ha téged is kerget már a gondolat egy ideje, hogy milyen jó is lenne belevágni valami izgalmas sportba. Talán nemcsak a kilók szaladnának le, hanem az izmok is fel, és akkor nincs para jövőre a beach bodyval. De az egészség és a fun, amit a sportolás okoz, még fontosabb ok arra, hogy billentsd magad fenékbe és mozdulj meg!
 
Az urban fitt-trendnek hála rengeteg új sportőrület éli virág- és aranykorát, a busz után futáson kívül is. Fogadjunk például, hogy van olyan edzésforma, amiről még életedben nem hallottál. Már csak az a kérdés, hogy az özönvízként zúduló ajánlatokból mibe érdemes beleszeretni? Ha te is effajta döntésképtelenség miatt nem alszol már egy ideje, akkor most itt a talán soha vissza nem térő alkalom, hogy pár óra alatt akár több tucat sportban kipróbálhasd magad: jön a BeActive Night!
 
A nem mindennapi sportfeszt programlistáján a hétköznapi mozgásformák – mint például a műkorcsolya, teke, sífutás, búvárkodás, jégkorong, sok-sokféle tánc, úszás, nordic walking, vívás, lövészet, harcművészeti-és önvédelmi sportok – mellett ott a gyorstollas, airflow jóga, és a capoeira aerobic is, így nagy eséllyel találsz majd olyan tevékenységet, amit szinte neked találtak ki. Jól hangzik, ugye? Akkor hadd mutassuk meg, van hab is a tortán: ezt a sok kalandot egyetlen éjszaka alatt élheted át, így a „nincs időm, mert dolgoznom kell” kifogás azonnal ugrott is. Ráadásul esetünkben az is tökéletesen mindegy, hogy éppen mennyi idős vagy, gyerekeket, fiatalokat és idősebbeket (igen, akár a nagyit is beszervezheted!) egyaránt szívesen látnak a szervezők.
 
Ja és itt no stressz, mert ez nem egy verseny, mégis van mit nyerned, pl. élményeket, ha pedig elkap a szerelem, akkor egy új kedvenc sportággal is gazdagabb leszel. Ráadásul a kipróbált aktivitásokat úgynevezett fényzsetonokkal jutalmazzák, amit a helyi „kisboltban”, alias Fényáruházban válthatsz be mindenféle sportos csecsebecsére.
 
És, hogy hol is van mindez, meg, hogy hogyan is működik egy ilyen varázsfesztivál? Ha elcsábultál, és beneveznél az extrém éjszakai kalandba, akkor a BeActive Night kulcsszóra pörögj rá a neten, és csalj el magaddal, akit csak tudsz. Persze ha esetleg egyedül érkeznél, akkor sem leszel magányos, hiszen a BeActive Night mozgalom nemzetközi, így több európai országban is ezen az éjszakán mozdulnak meg a haverok.