Folk metal buli a TRIP Hajón

Folk metal buli a TRIP Hajón

november 24-én zárja az őszi turnéját a Rumproof!

November 24-én a TRIP Hajón zárul a kalóz metal hazai nagykövetének, a pécsi Rumproof zenekarnak az őszi turnéja! Az erősen fergetegesnek sejlő, Rouges of the Seven Seas VI. névre keresztelt murit a Lochnesz és a Kylfingar zenekarok társaságában kerekítik ki, a hangulat pedig nem is lehet kérdéses, úgyhogy ha lelket és testet is átmelengető, baráti metal-bulira vágytok, akkor ott a helyetek! 
 
 
A 2014-ben életre hívott formáció az Alestorm által is képviselt ’pirate metalt’ tűzte zászlajára, és ha valaki követi a csapat történetét, tudja, hogy, ezt a lobogót a kemény munkával egyre magasabbra húzzák a srácok a népszerűség árbócán. Ezt mi sem jelzi jobban, mint az eddig itthon és külföldön lenyomott, több mint 150 koncert, illetve az, hogy 2018 áprilisában kifutott a Rumproof első nagylemeze, a Rogues of the Seven Seas, 13 ízes, megannyi fémzenei stílusból jó érzékkel markoló nótával. Az tradicionális heavy metal riffeléstől, az izmos power / thrash metal aprításon át a himnikus hard rockig terjed a változatos paletta, az igényesen összerakott dalokhoz pedig az abroncsot a szövegvilágon túl elsősorban a hegedűvel remekül előcsalt, folk életérzés adja. Az album egyébként a zenekar Youtube csatornáján teljes egészében meghallgatható. 
 
 
A horda őszi, Hey A'! Nász az avaron! körútja szeptember elején bontott vitorlát, alaposan lerohanva az ország klubjait és amúgy emberesen felrázva a közönséget az őszi bágyadtságból. Ennek záróakkordja lesz a budapesti koncert, aminek különlegessége, hogy hivatalosan itt játszik utoljára az horda eddigi basszusgitárosa, Szászi Kristóf, akinek a békés elválás után Papp Sándor veszi majd át a helyét.  
 
 
A koncertre a jegyeket elővételben 1000 Ft-ba, a helyszínen pedig 1500 Ft-ba kerülnek majd. Online jegyelővétel a TRIP Hajó oldalán.
 

Helyszín