HALLOWEEN BUDAPEST 2017

HALLOWEEN BUDAPEST 2017

Összeválogattuk a legjobb partykat!

Halloween Party Hajó
Bulizz a Dunán, október 28-án éjjel! A Halloween Party Hajón a borzongás garantált! Boszorkányok szolgálják fel az üdvözlő italokat, a hajót töklámpások világítják meg, és kísérteties a hangulat. Öltözz be és legyél te az est fénypontja! Bulizz, táncolj, fogyassz különös koktélokat, ahogy kedved tartja, és a program végén köss ki Budapest egyik legfelkapottabb klubjában, ahová kedvezményesen, soron kívül juthatsz be! Találkozó 22:00-kor a Duna Palotában.
 
 
Dürer Metal Halloween
Október 28-án hét zenekaros mini metalfesztivál vár a sötétség ünnepén a Dürer Kert 041-es termében. A fellépő feltörekvő bandák majdnem mindegyike operál valamilyen extra zenei elemmel, hangszerrel vagy stílussal, így igazán változatos estére lehet majd számítani. A The Tumor Called Marla impresszionista electro-metalban utazik, a Continoom dubstep-metal-pop zenéjét és feldolgozásait (Avicii, Christina Aguilera, Nicole Scherzinger) pakolja, a Lost Continent a szimfonikus hangzást hozza közelebb csellóval, a divideD pedig a nyolcvanas évektől napjainkig ad a metalzenéről egy slágeres összképet. Rajtuk kívül ott lesz még a Harrisons, a Madison Paradox és a Borders of Byzantium is. Dresscode: Living Dead Junkie
 
 
Wannabe Halloween
Gyülekezzetek, sötétség szexi teremtményei! Roppanjon a latex, simuljon a fekete bőr, ragyogjon az álarc, kárhozzon el az éjszaka! Már itt kopogtat a józanság ajtaján a város legdögösebb PopUp halloween-partyja. Pop, csillám, démonok és igéző sötétség. Egy fülbe- és testbemarkoló románc a régi ikonok emlékére. A 90-es évek nyalókaízű ritmusai, a kétezeres évek neonillatú himnuszai és a legvadabb szettek egész este! We trick. We treat. You dance. Október 27. Akvárium
 
 
Electro Halloween 
27-én két nagyobb koncerthelyszínen is lehet majd veretni halloween alkalmából. Az A38 Hajón Palotai és Ludmilla, azaz egy férfi és egy női géniusz tudás-összecsapásának és hangzás-összesimulásának a nagy estje lesz a világ legeslegjobb zenéivel a világ a legeslegjobb hangulatában. Az estet felvezetik a kitűnő Ninjabreakz lemezlovasai. A Barba Negrában pedig hatalmas Next Level party várható, 6 külföldi és 6 hazai fellépővel. Érkezik Trampa, Stabby, EH!DE, Code:Pandorum, MurDa, Qoiet, Dublic, B'Andre, Skrude, Sammie Beats, Bevild és Myamo. 
 
 
 
Paddy and the Rats Halloween
Alighogy elbúcsúztatták a nyarat, máris itt van Paddyék következő nagy fővárosi őrülete! Október 31-én este a Barba Negra is rémisztő sötétségbe borul, ahol csak rajtad áll, mennyire akarsz kilógni a tömegből. A zenekar mindenesetre egy hatalmas halloween-partira készül! Az otthoni művérfestegetés közben meg akár lehet hangolódni az idei Riot City Outlaws lemez dalaira, amit egyébként a csapat Cameron Webb, Grammy-díjas producerrel készített. Webb korábban olyan zenekarokkal működött együtt, mint a Motörhead, Megadeth, Limp Bizkit, Sum 41, Weezer vagy az Ignite. Igazi Amerika-szag! 
 
 
Marvel Halloween
Hősök és istenek! Vérfarkasok és vámpírok! Október 31-én a Kuplungba gyűljetek! Mikor leszáll az éj és eljön a samhain, az emberek és a szellemek világa közti átjáró megnyílik. Boszorkányok, démonok, szörnyek lepik el az utcákat, hogy Vasemberekkel, Macskanőkkel, Batmanekkel, Lokikkal, szuperhősökkel, szupergonoszokkal és földre szállt istenekkel bulizzák át magukat a novemberbe! A Marvel Halloween évek óta hagyományosan a Marvel Magyarország Club legnagyobb bulija, és ez idén sem lesz másként! Töklámpásfaragó verseny, cosplay verseny, koncert, és egy fergeteges buli vár rád, ráadásul tök ingyen! 
 
 
11. hiperkarma halloween
Újabb kiváló és szédületes halloween-party a gőzerővel működő Hiperkarmával, a magyar rock 'n' roll-elemekkel tarkított alternatív együttes eredeti és ütős rockzenéjével, Bérczesi Robi hamisíthatatlan énekével, játékával, szövegeivel, karizmájával. Dalaik magukért beszélnek, táncoltatva gondolkodtatnak, s elgondolkodtatva táncoltatnak. Ha a halloweent a szellemes oldaláról fognád meg, mindenképp az A38 Hajó felé vedd az irányt október utolsó napján! 
 
 
Bohemian Betyars – Csaknekedkislány Halloween
A Bohemian Betyars idén is megtartja a már-már hagyománynak számító halloweeni koncertjét az Akvárium NagyHalljában, 31-én. A betyárok egy háromhetes távol-keleti turnéról hazatérve újból felkavarják a kedélyeket – az egyetlen őszi budapesti klubkoncertjükön, ahol ráadásul a Csaknekedkislánnyal karöltve fogadnak szimpátiát az ördöggel!