Hear Me Out, PAKOLJ BE A ROBOTBA!

Hear Me Out, PAKOLJ BE A ROBOTBA!

2019 első hétfőin 17 kiválasztott zenekar veszi birtokba a színpadot!

A frissen alakult rockzenekarok többsége szinte bárhol hajlandó lenne koncertezni, csak hogy megmutathassa magát. Akkor már miért ne egy remek helyen tennék?! A Robot elsősorban nekik biztosít fellépési lehetőséget január és február hétfőin, ahol italakciókkal és ingyenes belépővel várják a vendégeket, a koncertek után pedig a kiválasztott rock DJ-k pörgetik majd a leghúzósabb dalokat.
 
Rockstar Magazin heti sorozatában megismerhetitek a feltörekvő zenekarokat. Január 21-én a Hear Me Out pakol be a Robotba!
 
 
Kik vagytok? Hogy határoznátok meg a zenéteket? 
 
Mi vagyunk a budapesti Hear Me Out zenekar, név szerint Weigl Bence, Vanyó Balázs, Sleisz Máté és Hauser Krisztián. A banda 2017 márciusában alakult meg azóta változatlan felállással. Műfajt tekintve a dallamosabb rock vonalat képviseljük, de a számaink néhol tartalmaznak keményebb, illetve poposabb elemeket is, szóval pontosabban még nem sikerült meghatározni a dolgot. 
 
Mit vártok a „PAKOLJ BE A ROBOTBA!” eseménytől? 
 
Régóta szerettünk volna már fellépni a Robotban és örülünk, hogy ez most sikerült. Mi egy jó hangulatú estét szeretnénk, ahol meg tudjuk mutatni magunkat és a zenénket minél több új embernek, ezzel növelve a kedvelőink számát, valamint reméljük, hogy sikerül jó kapcsolatot kialakítani a szervezőkkel és a másik zenekarral esetleges jövőbeli újabb közös koncertek reményében.
 
Miért pont a ti bulitokra lesz érdemes ellátogatni? 
 
 A koncert folyamán saját dalok és ismert, de nem agyon játszott feldolgozások lesznek hallhatók egy elég széles skáláról, így mindenki fog találni számot amire tombolhat. És még egy nagyon fontos dolog: Lesz Tánc!
 
 

Helyszín