Heavenhike, PAKOLJ BE A ROBOTBA!

Heavenhike, PAKOLJ BE A ROBOTBA!

2019 első hétfőin 17 kiválasztott zenekar veszi birtokba a színpadot!

A frissen alakult rockzenekarok többsége szinte bárhol hajlandó lenne koncertezni, csak hogy megmutathassa magát. Akkor már miért ne egy remek helyen tennék?! A Robot elsősorban nekik biztosít fellépési lehetőséget január és február hétfőin, ahol italakciókkal és ingyenes belépővel várják a vendégeket, a koncertek után pedig a kiválasztott rock DJ-k pörgetik majd a leghúzósabb dalokat.
 
A Rockstar Magazin heti sorozatában megismerhetitek a feltörekvő zenekarokat. Január 14-én a Heavenhike pakol be a Robotba!
 
 
Kik vagytok? Hogy határoznátok meg a zenéteket?
 
A Heavenhike zenekar Baján alakult, még 2014 környékén, jelenlegi felállásában azonban 2017 decembere óta aktív. Tavaly rögzítettük első, "Menny már" névre hallgató kislemezünket, amelyről a "NYUGI" c. dalunkra forgatott szövegvideó elnyerte a 3. Magyar Klipszemle "legjobb lyric videó"-nak járó díját. Ez év januárjában első egész estés nagylemezünk felvételére készülünk izgatottan, mely igen sok színű anyagnak ígérkezik. A dalaink – műfajilag – széles spektrumon mozognak, de alapvetően alternatív pop zenekarként definiálnánk magunkat. Akadnak bluesos, modern rockos, funkos és hiphopos elemek is a zenénkben. Mondták már, hogy sok szempontból hasonlítunk a Red Hot Chili Peppersre, ami egyrészt hízelgő, másrészt valóban nagyon kedveljük őket! Az amerikai hatások mellett azonban a tradicionális magyar alternatív zenekarokat is megemlítenénk, mint ihletadó forrás(oka)t. 
 
A zenekar:
Vincze Péter - ének
Németh Miklós - gitár
Mojzes Gábor - basszusgitár
Reusz Gábor - dob
 
Mit vártok a „PAKOLJ BE A ROBOTBA!” eseménytől?
 
Elsősorban jó bulit, remek hangulatot, új szimpatizánsokat és persze nagyon örülünk, hogy vidéki zenekarként elvihetjük a fővárosba is a zenénket!
 
Miért pont a ti bulitokra lesz érdemes ellátogatni?
 
Mert a dalaink sokszínűségét figyelembe véve eklektikus zenei élményben lehet része annak, aki január 14-én ellátogat a Robotba, és megtekinti a koncertünket!
 

Helyszín