Hungry Eyes, PAKOLJ BE A ROBOTBA!

Hungry Eyes, PAKOLJ BE A ROBOTBA!

2019 első hétfőin 17 kiválasztott zenekar veszi birtokba a színpadot!

A frissen alakult rockzenekarok többsége szinte bárhol hajlandó lenne koncertezni, csak hogy megmutathassa magát. Akkor már miért ne egy remek helyen tennék?! A Robot elsősorban nekik biztosít fellépési lehetőséget január és február hétfőin, ahol italakciókkal és ingyenes belépővel várják a vendégeket, a koncertek után pedig a kiválasztott rock DJ-k pörgetik majd a leghúzósabb dalokat.
 
Rockstar Magazin heti sorozatában megismerhetitek a feltörekvő zenekarokat. Február 11-én a Hungry Eyes pakol be a Robotba!
 
 
Kik vagytok? Hogy határoznátok meg a zenéteket?
 
5 teljesen különböző személy, teljesen különböző zenei ízléssel csinál olyan cuccot, aminek semmilyen követelménye és megkötése nincs, csupán annyi, hogy mindenki élvezze. Mi OrkPOP-nak hívjuk, de a nálunk okosabb személyek idővel csak beleraknak minket is valami fiókba.
 
Mit vártok a „PAKOLJ BE A ROBOTBA!” eseménytől?
 
Voltunk már korábban is a Robotban és megdöbbentően király a live hangosítás, szóval leginkább azt várjuk, hogy végre egy ilyen színvonalú élőt nyújthassunk az óriásiérdeműnek. Illetve várjuk még továbbá a világmegváltó deszkákat, illetve a jutalom Bentlyt a buli végén.
 
Miért pont a ti bulitokra lesz érdemes ellátogatni?
 
Mert kihagyhatatlan az OrkPOP, amit játszunk a talpak alá.
 
 

Helyszín