HURUT, PAKOLJ BE A ROBOTBA!

HURUT, PAKOLJ BE A ROBOTBA!

2019 első hétfőin 17 kiválasztott zenekar veszi birtokba a színpadot!

A frissen alakult rockzenekarok többsége szinte bárhol hajlandó lenne koncertezni, csak hogy megmutathassa magát. Akkor már miért ne egy remek helyen tennék?! A Robot elsősorban nekik biztosít fellépési lehetőséget január és február hétfőin, ahol italakciókkal és ingyenes belépővel várják a vendégeket, a koncertek után pedig a kiválasztott rock DJ-k pörgetik majd a leghúzósabb dalokat.
 
Rockstar Magazin heti sorozatában megismerhetitek a feltörekvő zenekarokat. Február 11-én a HURUT pakol be a Robotba!
 
 
Kik vagytok? Hogy határoznátok meg a zenéteket?
 
2015 óta formálódunk a stílusunkat leginkább a megmondós crossover thrash-hardcore egyveleg határozza meg, ettől függetlenül feltűnhet néha akár teljesen más téma is. A szövegek többsége globális, társadalmi és környezeti problémákkal foglalkozik de mint, ahogy a stílusban, a témakörben sem igyekszünk egyhangúak maradni. 2017-ben jelent meg az első EP Nincs rá gyógymód címmel a közeljövőben pedig egy újabb anyaggal tervezzük meglepni a közönséget.
 
Mit vártok a „PAKOLJ BE A ROBOTBA!” eseménytől?
 
Egy ütős Hétfő estét! Hogy újabb barátokra leljünk! És persze, hogy ehhez a Robot minőségi hátteret biztosít.
 
 
Miért pont a ti bulitokra lesz érdemes ellátogatni?
 
Úgy látjuk itthon kevesen képviselik ilyen formában ezt a stílust és a korábbi koncertjeinkhez képest most több újdonság is várható. Aki eljön az egy intenzív órát tölthet a HURUT világában.
 
 

Helyszín